Meciul juniorilor

25 Apr. 2009, 17:24 Campionat
Meciul juniorilor

Trei din cele 4 goluri înscrise de FC Internațional Curtea de Argeș, în confruntarea cu CFR Timișoara, au aparținut juniorilor Mihai Răduț si Alexandru Ciucur.

 

De altfel cei doi jucători se află la primele lor reușite pentru gruparea antrenată de Ștefan Stoica, în sezonul 2008-2009 al ligii a doua.

 

Iată ce au declarat Răduț si Ciucur, la finalul confruntării de astăzi:
 

 

Mihai Răduț: ”Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu, mai ales că sunt primele goluri și asta într-un meci important, pe care trebuia să îl câștigăm neapărat.A fost mai greu in prima repriză, insă nu trebuie uitat faptul că am folosit în premieră, o echipă foarte tânăr, dar până la urma totul a ieșit foarte bine.
Sperăm sa promovăm, mai sunt încă șapte etape, va fi destul de greu, dar sperăm să ne clasam la final pe unul din primele două locuri”.

 

Alexandru Ciucur: ” Un meci frumos, cu o echipă destul de modestă, mă bucur că am înscris, mai ales că este primul meu gol în liga a doua.Chiar dacă la pauză era egal, în mitanul al doilea ne-am concentrat mai mult și rezultatul este logic.Lupta în partea superioară a clasamentului se anunță grea, vor mai avea loc cateva etape, e bine că suntem și noi în cărți.Îmi doresc ca acest prim gol să fie doar inceputul și să am mai multă încredere in mine, in partidele în care voi evolua.Am folosit intr-adevăr o echipă tânără, de viitor și sper ca impreună să facem lucruri cât mai frumoase, indiferent de eșalonul în care vom evolua”.
 

 

www.fcinternational.ro

25 Apr. 2009, 17:24 Campionat
Pe aceeași temă