Matache vrea să revină în Liga I cu Damila: „E bine când dăm o măciucă și nu luăm niciuna”

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 12:56 Campionat
Matache vrea să revină în Liga I cu Damila:**

Portarul Damilei, Florin Matache, este unul din plusurile importante din acest retur pentru echipa vâlceană. Experimentatul portar oferă multă siguranță defensivei alb-verzi și speră să revină din sezonul viitor în Liga I, alături de Damila.

„În jocul cu Corona a fost o victorie importantă, muncită, le mulțumim celor care au fost alături de noi să ne încurajeze. Am mai spus-o, o să dăm totul pe teren, luăm fiecare meci în parte și o să vedem la final unde vom fi. Sperăm să promovăm, de asta muncim, de asta toți sunt lângă noi, să încercăm promovarea. Va fi greu, dar vom lupta până la capăt”, spune Matache.

Portarul Damilei este surpins în mod plăcut de ceea ce a găsit la clubul vâlcean. „Îmi doresc încă un meci contra lui Dinamo, sunt perioade ale vieții, cu bune și rele. Sunt bucuros, faci fotbal la orice echipă, acum sunt la Damila. Avem stabilitate, o conducere foarte bună, antenori foarte buni, un grup unit și uite că avem rezultate. Când dăm o măciucă și nu luăm niciuna, este foarte bine”, a mai afirmat Matache.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă