Marțian și Catanzariti caută antrenor, Falub e pe listă, dar el nu știe nimic

Mihai Andries 01 Jan. 2014, 18:05 Campionat
Marțian și Catanzariti caută antrenor,** Falub e pe listă, dar el nu știe nimic

Punând căruța înaintea boilor, Adrian Marțian caută antrenor pentru 2014. Dejeanul continuă să condiționeze reînceperea finanțării la UTA de despărțirea de Eugen Trică și odată cu el și de jucătorii care l-au atacat în presă. Pentru asta, Marțian încearcă să sensibilizeze administratorul judiciar, Dinu, Urse și Asociații, respectiv pe reprezentantul acestuia la Arad, Iulian Zaharia și asta pentru că e nevoie de acordul lor scris.

Deocamdată, totul a rămas în coadă de pește, pentru că Trică a atacat deja decizia de demitere, iar în privința fotbaliștilor, cu Apostu, Firțulescu, Marcu și Neagu în capul listei, o decizie se va lua anul viitor. Oricum, va fi dificil o „decapitare” a celor patru și asta fiindcă niciunul dintre ei nu are vreo clauză în contract pentru o despărțire unilaterală.

Dar, Marțian o dă înainte cu planurile sale despre noua UTA, cu un alt tehnician și mulți alți fotbaliști. Nici Giovanni Catanzariti nu este străin de intențiile dejeanului, căci altfel nu se explică includerea lui Adrian Falub pe lista de posibili antrenori. Marțian și fostul său coleg de școală nu au mai vorbit din vară, când „prietenul lui Mutu” l-a atacant în presă pe omul care l-a adus practic la UTA.

„Recunosc că am mai ținut legătura cu Giovanni, cu care consider că am o relație de prietenie, dar nu am vorbit nimic despre revenirea mea la Arad. Știu că UTA are antrenor, deci nu se pune problema ca eu să vorbesc despre ceea ce aș face eu dacă aș prelua din nou echipa. Oricum, după părerea mea, prioritatea numărul unu a clubului rămâne evitarea falimentului. Banii pot veni și de la Papa de la Roma, nici nu mai contează atâta timp cât UTA va supraviețui. Apoi, dacă și din punct de vedere sportiv se va reuși îndeplinirea obiectivului, respectiv evitarea retrogradării, ar fi și mai bine. Așadar, astăzi pot vorbi doar ipotetic despre UTA, așa cum am vorbit și despre cele 7-8 echipe ce m-au căutat de la plecarea mea de la Arad. În această noapte, suporterii și toți care iubesc UTA trebuie să spere cu toții într-un 2014 bun”, spune Falub.

Marțian ar mai avea doi tehnicieni pe listă. Primul, Sorin Bălu, este antrenorul timișenilor de la Becicherecul Mic și i-a fost propus dejeanului de Miroslav Giuchici. La cotitură stă și Tibor Selymes, cu mențiunea că fostul internațional ascultă mai degrabă de Mihai Joița, despre care s-a vorbit la un moment dat că ar putea deveni noul patron al „alb-roșiilor”. Acum, impresarul e copleșit de datoriile care s-au adunat în 2013 la UTA și ar fi mai degrabă interesat de o construcție curată, alături de suporteri, începând chiar din Liga a 6-a, dacă actuala societate falimentează

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 01 Jan. 2014, 18:05 Campionat
Pe aceeași temă