Marius Măldărașanu nu se sperie de liderul UTA: „Am jucat bine cu Rapid și Petrolul, iar pe Turris, care la acea vreme erau pe primul, i-am și învins”

Marius ANGHEL 16 Nov. 2019, 17:36 Campionat
Marius Măldărașanu nu se sperie de liderul UTA:**

UTA dispută duminică, de la ora 14:00, primul meci al sezonului în Capitală. Laszlo Balint își va înfrunta fosta echipă, Metaloglobus București, aflată într-o formă bună, având în vedere ultimele rezultate. Trupa antrenată de Marius Măldărășanu a pierdut un singur meci în ultimele zece etape.

Echipa bucureșteană era pe locul 5 în Liga 2 înainte de debutul etapei a 18-a, la cinci puncte de liderul pe care-l întâlnește chiar duminică, pe teren propriu.

„UTA este o echipă bună, nu mai trebuie să o spun eu sau alții. Băieții o arată pe teren, sunt pe primul loc. Am spus și după victoria noastră contra Farului că UTA are cea mai bună continuitate din punct de vedere al rezultatelor, împreună cu cei de la Mioveni. Bineînțeles, până la eșecul acestora împotriva Rapidului”, a declarat fostul mijlocaș al Rapidului pentru Sport Arad.

În returul sezonului trecut, antrenorul UTA-ei a lucrat cu o parte dintre jucătorii aflați și acum la Metaloglobus, însă Măldărășanu nu vede acest aspect ca pe un mare plus: „Nu știu dacă este un avantaj. Într-adevăr, cunoaște câțiva jucători, nu mai sunt chiar atât de mulți antrenați de el în formula de start, doar trei-patru. Putem spune că există un mic avantaj, dar ce se întâmplă pe teren e cu totul altceva.”

Marius Măldărășanu: „Respectăm UTA, însă noi ne dorim să câștigăm”

Partida din cartierul bucureștean Pantelimon este prima pe care UTA o dispută după revenirea pe primul loc în clasament, însă adversarii de duminică nu sunt intimidați de rezultatele „roș-albilor”. „Nu avem o ambiție în plus împotriva UTA-ei, chiar dacă e pe primul loc. Am jucat bine cu Rapidul și Petrolul, iar pe Turris, care la acea vreme erau pe primul, i-am și învins. Respectăm UTA, însă noi ne dorim să câștigăm. Îi considerăm favoriți prin prisma locului din clasament și nu este neapărat un impuls în plus că jucăm cu UTA. Aceeași atitudine am avut-o și când am jucat cu contracandidatele lor la promovare”, a încheiat Marius Măldărașnu.

La capitolul absențe, Claudiu Herea și fostul utist Robert Vîlceanu nu au putut fi recuperați și vor lipsi duminică, în timp ce fundașul George Caramalău s-a accidentat încă din cantonament și nu a jucat niciun meci în acest tur.

În cele două partide disputate până acum pe stadionul Metaloglobus, UTA a luat un singur punct și nu a marcat niciun gol: 0-0 în decembrie 2017 și 0-3  în luna aprilie a acestui an, bucureștenii fiind pregătiți de Laszlo Balint la acea vreme.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Nov. 2019, 17:36 Campionat
Pe aceeași temă