Marius Lăcătuș vrea Buzăul în play-off

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 08:00 Campionat
Marius Lăcătuș vrea** Buzăul în play-off

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Unirea Tărlungeni, tehnicianul ieșenilor a declarat că speră să obțină maximum de puncte în cele cinci etape din acest an.

„Noi încercăm să obținem maximum de puncte până la sfârșitul anului. Nu tratăm diferit jocurile, dar important  este să începem să acumulam puncte și cu echipele care vor fi la sfârșitul campionatului în play off și mă refer în primul rând la meciurile care urmează, cu Bacăul, cu Slobozia, cu Clinceniul. Sunt echipe cu care încercăm să scoatem maximum. Dar pentru a ajunge în acea situație, trebuie să scoatem puncte, să fim între primele șase. Mai sunt meciuri de jucat, dar ținând cont de ce s-a întâmplat până acum mie mi-ar conveni Buzăul în play-off. Am câștigat cu Buzăul, cu Farul s-a pierdut. Buzăul a mai făcut un egal cu Clinceniul adică a mai scos puncte cu echipe care sunt acolo, în față. Mi-ar fi mult mai convenabil să fie Buzăul, dar asta rămâne de văzut”, a comentat Lăcătuș

Se aștepta la un scor mai strâns la alegerile pentru șefia LPF

Lăcătuș a vorbit și despre alegerile LPF, spunând că se aștepta la un scor mai strâns. „Gino a câștigat destul de detașat. Mă așteptam la un rezultat mai echilibrat. Asta e, programul pe care îl are el în cap, ceea ce are de gând să aducă nou în munca pe care o va depune la Ligă i-a făcut pe cei 11 conducători să voteze pentru el. Domnul Mitică Dragomir a fost președintele clubului la care eu mi-am început activitatea de fotbalist și m-a ajutat mult în carieră, iar Gino Iorgulescu a fost primul  președinte de club care mi-a oferit șansa să antrenez în Liga 1”, a punctat antrenorul Iașiului.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 08:00 Campionat
Pe aceeași temă