Marian Dinu: „În loc să închidem jocul și să facem 4-0 sau 5-0, am început să jucăm cu călcâiele, lucru total nepermis”

Autori: Alexandru Raita, Mihai Andries Publicat: 09 Mar. 2015, 09:46 Actualizat: 09 Mar. 2015, 09:47 Campionat
Marian Dinu:  „În loc să închidem jocul și să facem 4-0 sau 5-0, am început să jucăm cu călcâiele, lucru total nepermis”

Farul a ratat incredibil victoria în partida de la Constanța cu FCM Dorohoi. Marinarii au avut 3-0 la pauză și au ratat imediat după aceasta majorarea scorului. Oaspeții au reușit incredibilul și au egalat până la final, spre stupefacția celor prezenți în tribună. Prestația din repriza a doua a echipei de la malul mării l-a nemulțumit total pe principalul Marian Dinu.

„A fost un meci cu două reprize diametral opuse. Am început foarte bine, cu atitudine bună, iar asta a contat în condițiile unui teren foarte greu. La pauză însă, jucătorii n-au ascultat deloc ce li s-a transmis, și anume să trateze meciul foarte serios și în continuare, pentru că Dorohoi a arătat și în repriza întâi că este o echipă incomodă. În loc să închidem jocul și să facem 4-0 sau 5-0, am început să jucăm cu călcâiele, lucru total nepermis, care nu li se indicase băieților sub nicio formă. În plus, au fost greșeli impardonabile pe faza defensivă, astfel că, pe undeva, e explicabil acest rezultat. Și greu de digerat, în același timp. Vom face o analiză. Sunt jucători nemulțumiți că nu sunt folosiți, dar, când intră, nu arată că merită să joace. În timpul săptămânii, am încercat un alt sistem de joc, cu un singur închizător și cu doi mijlocași ofensivi, dar pe parcurs ne-am dat seama că nu avem jucătorii care să se preteze la acest modul, astfel că am fost nevoiți să-l urcăm pe Pătrașcu la mijloc. Nu poți obține rezultate doar cu randamentul a patru – cinci jucători. Astăzi (n.r. sâmbătă), nu putem evidenția mai mulți. Diferența au făcut-o greșelile individuale pe faza defensivă. La golurile doi și trei fundașii centrali au fost jaloane”, a declarat Marian Dinu.

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA
 

 

 

Autori: Alexandru Raita, Mihai Andries Publicat: 09 Mar. 2015, 09:46 Actualizat: 09 Mar. 2015, 09:47 Campionat
Pe aceeași temă