„Mara să joace și mai bine decât atât, trebuie să se acomodeze cu nivelul”

22 Apr. 2012, 16:54 Campionat

Adrian Falub a trecut cu bine și cel de-al doilea hop în Calea Aurel Vlaicu și încă ce hop din moment ce a câștigat derby-ul Vestului tocmai la Timișoara. UTA condusă de fostul fundaș a câștigat după zece ani pe arena „Dan Păltinișanu” și, indiferent de desfășurarea ulterioară a campionatului, meciul de vineri seara va rămâne în amintirea fanilor.

„Era o victorie ce ne era necesară, atât în lupta pentru locul trei cât și pentru public și orașul Arad. Chiar dacă am cucerit cele trei puncte, greul de abia acum începe. Este o victorie mare pentru noi, dar mai avem lucruri de pus la punct, pentru că am suferit destul de mult în unele momente ale jocului. Am întâlnit o echipă periculoasă, vroiam să câștigăm, ne-am luat unele măsuri de siguranță și pentru că mă bazam pe această desfășurare a jocului. Trebuie să legăm victoriile, pentru că, dacă nu adunăm puncte în continuare, ne va fi și mai dificil”, au fost cuvintele lui Adrian Falub.

Acesta nu a dorit să facă remarci individuale despre jucătorii săi. „Cred că toată echipa a făcut un meci mare, au fost 14 jucători care au intrat pe teren și s-au dăruit total. Au avut o atitudine foarte bună. Mai puțin contează cine a jucat, important e că am câștigat. Mara este un jucător care are energia necesară de a-i mobiliza pe ceilalți, are experiența necesară unui asemenea meci, dar are și el nevoie de timp să se obișnuiască cu Liga a 2-a din România. Vine de la un nivel mult mai bun, e greu când ai jucat sus să vii aici și să te automotivezi aici, să dai totul. El poate să joace și mai bine decât atât, chiar dacă la meciul cu Timișoara a făcut o partidă extraordinară, pentru care îl felicit”.

Chiar dacă în vestiar, utiștii au scandat „Să vină banii!”, referindu-se mai ales la recuperarea celor 25 de procente din valoarea salariilor, Adrian Falub a menționat că e strict problema conducerii ce va face în legătură cu acest aspect. „Tot ceea ce vreau să spun este că la UTA este destul de bine din punct de vedere financiar, față de alte cluburi”, a precizat antrenorul „alb-roșiilor”.

În fine, Falub și-a exprimat părerea și despre fanii arădenii care și-au însoțit favoriții pe arena „Dan Păltinișanu”. „Nu m-a surprins galeria UTA-ei, știam dinainte că arădenii formează unul dintre cele mai frumoase publicuri din țară. Mă așteptam la un asemenea spectacol ca și astăzi, sper ca și în momentele grele să fie alături de noi”, a mai punctat Falub.

Sursa: Sport Arad

22 Apr. 2012, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă