„Mai avem un pas foarte mic de făcut, dar trebuie să fim atenți pentru că ar fi cataclism să ratăm promovarea”

Mihai Andries 12 May. 2013, 06:13 Campionat
„Mai avem un pas foarte mic de făcut,** dar trebuie să fim atenți pentru că ar fi cataclism să ratăm promovarea

Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoșani așteaptă și meciul cu Sportul Studențesc când roș-alb-albaștrii pot obține matematic promovarea în liga I după care care va sărbători îndeplinirea obiectivului.

„E o victorie foarte frumoasă, o victorie cu locul doi, una categorică. Publicul a avut parte și de un spectacol agreabil. Important este că am reușit să ne păstrăm seria de invincibilitate pe teren propriu, că ne-am înfipt mai bine pe prima poziție, dar matematic încă nu suntem promovați. Mai trebuie să mai așteptăm o săptămână. Mai avem un pas foarte mic de făcut dar trebuie să fim atenți pentru că ar fi cataclism să ratăm promovarea din poziția în care suntem. Felicit băieții pentru mnodul în care au abordat jocul, că nu s-au speriat, publicul care a fost alături de noi și sper că la primul meci din liga I să fie plin stadionul. Am arătat că avem o forță deosebită. Din nouă meciuri am obținut opt victorii și un egal”, a spus Cristi Popovici.

Jucătorii echipei FC Botoșani au venit la conferința de presă unde se aflau Valeriu Iftime, Cornel Șfaițer și Cristi Popovici. L-au chemat pe tehnician la intrarea în sediul clubului după care a urmat o baie cu apă și șampanie.

 

 

 

Sursa: BTOnline
Foto de Eduard BLAGA

Mihai Andries 12 May. 2013, 06:13 Campionat
Pe aceeași temă