„Mă felicit și eu pentru această primă victorie, ar fi fost prea de tot să nu câștigăm”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 14:47 Campionat

După meciul de ieri dintre CF Brăila și CS Otopeni, scor 3-2, cu Ion Viorel nu se putea vorbi, deoarece era vânăt de supărare după acest eșec al noii sale echipe, în timp ce Alin Pânzaru stătea singur la marginea terenului simțind că i-a trecut glonțul pe la ureche!

„Felicit toți băieții pentru această frumoasă victorie care a fost una extrem de muncită! Puteam să și facem un meci egal, dar băieții au înțeles că fotbalul se joacă până când fluierul arbitrul și astfel a venit faza din care Frunză a marcat în final. Mă felicit și eu pentru această primă victorie obținută pe teren propriu și cred că ar fi fost prea de tot să nu câștigăm nici astăzi. Acum să vedem cum vor aborda băieții meciul din deplasare din etapa viitoare, de la Delta Tulcea!” – a spus aproape transfigurat de emoție antrenorul celor de la CF Brăila.

În urma înfrângerii de ieri, CS Otopeni a ratat șansa de a se apropia la un singur punct față de liderul seriei, Sportul Studențesc, în timp ce pentru brăileni, victoria i-a menținut pe locul 7 și a adunat un total de 7 puncte.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă