Liniștiți în afara terenului, vulcanici pe teren: „Ă‚sta este jocul”. Singurul gând al lui Bogoi după eliminarea lui Konate în meciul cu ASU Poli: „E inadmisibil să facă așa ceva”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2018, 15:26 Campionat

Pandurii a remizat, scor 1-1, la revenirea echipei ASU Politehnica pe stadionul Știința, după ce gorjenii și-au pierdut căpitanul, accidentat serios, și au rămas în zece după eliminarea lui Kanote. Adrian Bogoi a explicat că, rămași în inferioritate, elevii săi s-au concentrat să păstreze punctul obținut. Antrenorul spune că e mulțumit de parcursul echipei sale din acest sezon.

Bogoi a recunoscut că e supărat pe Moussa Kanote, care a fost eliminat în a doua repriză după ce a luat al doilea galben pentru că a șutat nervos în minge. „Sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă noi am început meciul foarte bine. Atâta timp cât am jucat în 11 jucători, cred că am dat o ripostă foarte bună. Și adversarul nostru s-a luptat pentru puncte. Din păcate, acea gravă greșeală a unui jucător de-al nostru, când a fost eliminat, ne-a dus în imposibilitate măcar să încercăm să obținem cele trei puncte. Din acel moment, am conservat rezultatul. E inadmisibil să facă așa ceva. În primul rând, a avut de suferit echipa. A lăsat echipa în zece oameni într-un moment foarte greu. Nu știu dacă puteam câștiga, dar măcar încercăm. În momentul în care el a fost eliminat, am avut un singur gând, să conservăm rezultatul”, a declarat antrenorul gorjenilor.

În insolvență și pe locul 9: oltenii sunt optimiști

După 18 etape, Pandurii sunt pe locul 9, deși sunt încă în insolvență. La Timișoara, li s-a făcut „pagubă” cu căpitanul Denis Brînzan, luat cu ambulanța la spital după o lovitură puternică la cap. Bogoi spune că are nevoie de el rundele următoare. „Nu știu, nu a venit încă de la spital. Sperăm să fie bine, să ne putem folosi de el pentru meciul următor. Avem și noi lotul pe care îl avem. Când survin accidentările și suspendările avem mari probleme. Dar o ducem ca până acum. Eu zic că am făcut până în acest moment un campionat foarte bun și suntem optimiști în continuare”, a precizat Adrian Bogoi.

Felicitări pentru adversar, calm după un meci tensionat

Antrenorul „pandurilor” a transmis gânduri de bine pentru Politehnica. „Felicit și echipa din Timișoara. Au mulți jucători buni, tineri, de pespectivă. Unul dintre ei a fost cu mine la echipa a doua la Pandurii, Schieb. Le urez succes în continuare, sper să aibă rezultate cât mai bune”, a mai precizat Bogoi.

Tot meciul, Bogoi a fost vulcanic, ca de obicei. Întrebat dacă are reproșuri pentru arbitri, Bogoi a spus că așa e „partitura”. „Ă‚sta este jocul. Suntem calmi și în afara terenului și nervoși pe teren. Am avut o discuție cu arbitrul după meci. Nu putem ști până nu revedem faza. Până atunci, sunt doar discuții”, a conchis Adrian Bogoi.

Cu 25 de puncte acumulate în 18 etape, Pandurii se află pe locul 9. Miercuri, de la ora 14:00, joacă acasă cu „U” Cluj, iar sâmbătă, tot la Târgu Jiu, de la ora 11:00, o întâlnește pe Aerostar Bacău.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI și Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 25 Nov. 2018, 15:26 Campionat
Pe aceeași temă