Lider noul în Liga 2! Laszlo Balint, după ce Sportul Snagov a urcat pe primul loc: „Nu ne gândim la acest lucru în perspectivă”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2018, 14:23 Campionat

Marea câștigătoare a etapei a 4-a a Ligii 2 este Sportul Snagov. Echipa ilfoveană a câștigat meciul de pe teren propriu cu SSC Farul, a profitat de egalul Chindiei cu FC Argeș, respectiv eșecurile Petrolului și Universității Cluj și a urcat pe primul loc în clasament.

După patru etape desfășurate în noul sezon, Snagovul este una dintre cele trei echipe care au rămas în continuare neînvinse, alături de Chindia și FC Argeș. Formația antrenată de Laszlo Balint era favorită în meciul cu Farul, însă s-a impus cu greu, chiar dacă a jucat mai bine de o oră în superioritate numerică. Cătălin Hlistei a punctul în minutul 51, după un șut din marginea careului care l-a lovit în spate pe Lucian Ion și l-a păcălit pe portarul Stavrev, cel care până atunci avusese câteva intervenții care au menținut scorul egal.

Cu 10 puncte acumulate până acum, la fel ca Chindia, Sportul o depășește pe echipa dâmbovițeană la golaveraj și se instalează pentru prima dată în acest sezon și de la mutarea la Snagov pe prima treaptă a clasamentului. Antrenorul Balint nu acordă prea multă atenție menținerii pe primul loc, ci se gândește mai degrabă la viitorul meci.

„Am obținut trei puncte meritate din plin, băieții au muncit din primul până în ultimul minut pe o vreme caniculară, care ne-a afectat atât pe noi, cât și pe adversar. Chiar dacă au fost momente în care ne-a lipsit luciditatea și poate nu am ales cele mai bune soluții la faza de construcție și la cea de finalizare, pentru că am ratat foarte mult, la finalul jocului nu contează decât victoria și jucătorii noștri merită felicitați pentru efort. Ne bucurăm pentru că suntem în plutonul fruntaș, pentru o săptămână ocupăm primul loc în clasament, dar nu ne gândim la acest lucru în perspectivă, ci avem în vedere doar următorul meci”, a spus Laszlo Balint după meciul cu SSC Farul.

Noul lider al Ligii 2 a înregistrat în primele patru meciuri ale acestui sezon un egal, 0-0 cu Petrolul, și trei victorii, 2-0 cu CS Mioveni, 3-1 cu Daco-Getica București și 1-0 cu SSC Farul. În etapa a 5-a va avea un meci facil, la Brăila, cu Dacia Unirea, antepenultima clasată.

Foto: fb Sportul Snagov

Marius ANGHEL 27 Aug. 2018, 14:23 Campionat
Pe aceeași temă