Lejer, de vară! FCM s-a impus ușor în fața Astrei II

12 May. 2012, 20:11 Campionat

FCM Bacău a reușit să lege două victorii cu Cristi Popovici pe banca tehnică, trecând de Astra II Giurgiu pe teren propriu cu scorul de 2-0 într-un meci care a adus aminte tuturor de iminenta vacanță. În fața a aproape 100 de spectatori care au vrut să profite și altfel decât încingând grătarele de vremea superbă de afară, „galben-albaștrii” au intrat în teren deciși să ia toate punctele. Poate și pentru patronul echipei, Dumitru Sechelariu, care a început oficial campania electorală.

După ce au atacat aproape non-stop în prima repriză, Hurdubei ratând o ocazie monumentală în minutul 27 când a tras pe lângă poartă după ce scăpase complet singur cu portarul oaspeților, băcăuanii au reușit să intre la vestiare în avantaj după golul lui Doboș din chiar ultimul minut al jumătății.

După pauza care le-a adus spectatorilor și un discurs electoral cum se cuvine, tot elevii lui Cristi Popovici au fost mai incisivi, minutul 57 aducând și o lovitură de la 11 metri dictată de „centralul” Ghimbășan după ce căpitanul Astrei, Cătălin Gheorghe, l-a tras jos în propriul careu pe Marius Doboș. Celălalt căpitan de echipă, Gabriel Boghian, a executat excelent și tabela arăta 2-0, scor care s-a păstrat pe tabelă până în finalul meciului în ciuda ocaziilor care nu au lipsit de la ambele porți.

După acest rezultat, FCM Bacău rămâne pe locul al unsprezecea a clasamentului, în timp ce Astra II coboară o poziție și ajunge pe 10 fiind depășită de Dunărea Galați care a câștigat la Buzău.

FCM BACĂ‚U – ASTRA II GIURGIU 2-0 (1-0)
Doboș (45), Boghian (57 – pen.)

Antrenor: Cristian Popovici
Stamatin – Mihălăchioaie, Ursu, Taban, Eudean – Vraciu, Întuneric, M. Croitoru (cpt.), Doboș (’80 V. Pavel) – Boghian (’70 Huiban), Hurdubei (’56 Curiliuc)

Antrenor: Vasile Cosarek
Vârtopeanu – C. Gheorghe (cpt), Șanțmare, Moroiță, M. Florea – Achim, Rotaru (’81 M. Stan), Ochia, V. Dinu I (’71 S. Constantin) – Gafița, Fertea (’71 Hoprich)

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

12 May. 2012, 20:11 Campionat
Pe aceeași temă