„Le-am dat peste nas multora!”

11 May. 2009, 12:25 Campionat

Oficialii echipei Minerul Lupeni spun că sunt foarte mândri de rezultatele obținute de jucători, care reușesc de șapte etape să fie invincibili.

"Cred că prin aceste rezultate le-am dat multora peste nas, mai ales celor care ne-au contestat în momentul în care l-am adus pe banca tehnică pe Petre Gigiu. Am demonstrat în partida cu Internațional, când toți ne acuzau de jocuri murdare că Lupeniul nu joacă în culise. La acest meci am stat cu nervii întinși la maxim pentru că dacă nu ieșea bine pentru noi curgeau din nou acuzațiile", spune directorul sportiv Vasile Stafie.

 

Și consilierul tehnic Petre Gigiu a afirmat că victoria a venit ca o descătușare. „Le-am închis gura celor care ne acuzau de jocuri de culise. Echipa a fost formidabilă, iar băieții s-au dăruit exemplar și vreau să-i felicit!, a spus tehnicianul.

Minerul Lupeni s-a impus cu scorul de 2-1 în fața unei candidate la promovare, Internațional Pitești, și a detronat liderul, pe prima poziție în seria a doua revenind Unirea Alba Iulia.
 

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

11 May. 2009, 12:25 Campionat
Pe aceeași temă