Lăcătuș: „Vrem să câștigăm fiecare meci”

Lăcătuș:**

CSMS Iași merge ceas în a doua parte a returului. Echipa pregătită de Marius Lăcătuș a reușit sâmbătă, cu Rapid CFR Suceava, al cincilea succes consecutiv, scor 4-0. La finalul meciului din Copou, tehnicianul și-a lăudat jucătorii pentru atitudine și realizări și spune despre aceștia că nu-i va fi teamă că vor obosi pe final de sezon.

„Îi felicit pe jucători pentru atitudine, pentru realizări. Era important pentru noi să continuăm seria bună din acest miniretur și sper să avem în continuare aceleași evoluții bune. Nu știu dacă suntem cea mai bună echipă din serie, dar îmi doresc să câștigăm fiecare meci. Chiar dacă rezultatele contează sau nu pentru play-off, jucăm cu aceeași determinare. Nu mi-e teamă că vor obosi jucătorii, pentru că îi văd la antrenamente. Dacă voi simți că intervine oboseala, pe teren vor apărea și alți jucători. Important este ca oamenii care intră de pe bancă să o facă foarte bine. Din păcate, am luat câteva cartonașe galbene, sper să nu ajungem în situația de a avea suspendați în meciul cu Berceniul, de peste două etape”, a declarat Marius Lăcătuș.

În ciuda meciului fără miză, antrenorul ieșenilor a avut și momente în care a ridicat tonul la elevii săi, de pe margine. „Nu vreau să văd superficialitate pe teren. Nu vreau să văd faze tratate cu lejeritate, vreau constanță la jucătorii mei”, a explicat Lăcătuș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

 

Pe aceeași temă