Lăcătuș: „Am crezut că suntem pe drumul cel bun. Dar m-am înșelat”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 23:45 Campionat
Lăcătuș:**

CSMS Iași, sub conducerea lui Marius Lăcătuș, a suferit cea de-a doua înfrângere în deplasare. Echipa din Copou a pierdut pe final de meci pe stadionul Aerostar, 0-1 cu SC Bacău.

La conferința de presă de după meci, antrenorul ieșenilor era total nemulțumit de joc, cât și de rezultat. Lăcătuș a spus că echipa sa a practicat un joc slăbuț și că și-ar dori de la elevii săi cu totul și cu totul altă prestație pe tere. Fostul tehnician al Stelei crede că atitudinea fotbaliștilor săi trebuie schimbată.

„Mă declar total nemulțumit de joc, atât ca prestație, cât și ca rezultat. Din păcate, am făcut un joc slăbuț, ca să nu zic slab. În faza ofensivă ne-am creat destul de puține șanse de a marca. Eu îmi doresc cu totul și cu totul alt joc, mult mai combinativ, în care să ne creăm situații, să reușim să marcăm gol sau goluri, nu să suferim și să sperăm că prin 2-3 acțiuni mai bune putem marca un gol și câștiga jocul.

 În faza defensivă s-au făcut greșeli de poziționare, greșeli individuale, greșeli de interpretare ale fazei, lucru care i-a pus pe adversarii noștri de astăzi în situația de a ajunge să finalizeze, apoi ei reușind să marcheze.

Trebuie să ne schimbăm puțin atitudinea dacă vrem să sperăm la obiectivul pe care ni l-am propus: promovarea în Liga I. Atitudinea trebuie să fie total alta față de ceea ce s-a văzut astăzi.

Sperăm că, poate, a fost o zi mai neagră și în viitoarele jocuri pe care le vom juca vreau să văd o echipă mai agresivă, care va depune un efort mult mai mare pe teren și o echipă care să practice un joc mai bun decât am făcut-o până acum.”, a spus Lăcătuș.

Tehnicianul echipei din Copou a comentat și decisia sa de a face o singură schimbare în acest meci. „Nu am făcut decât o schimbare pentru că jucătorii pe care îi aveam pe bancă erau pentru posturile pe care jucătorii din teren au făcut un joc destul de bun. Am considerat că nu puteau aduce ceva nou. Nu aveam la dispoziție un atacant. Pe viitor trebuie să căutăm unul, dacă vrem să avem soluții mai multe și, poate, mai bune.”

Marius Lăcătuș a adăugat în final că în urma antrenamentelor credea că echipa sa e pe un drum bun, însă s-a înșelat. „Determinarea, agresivitatea, efortul, răutatea pozitivă în joc la noi au lipsit azi. După cum decurgeau antrenamentele, am crezut că suntem pe drumul cel bun. Dar m-am înșelat. Sper să facem acest lucru cât se poate de repede, pentru că timpul nu ne-așteaptă.”

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 23:45 Campionat
Pe aceeași temă