„La omul sărac nici boii nu trag. Eu am mai zis că nu ne putem pune cu ei”. Sucevenii cred că înfrângerea cu liderul e nemeritată

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 12:53 Campionat

Rapid CFR Suceava a ieșit fără niciun punct din cele mai importante meciuri pe care le avea de disputat în mini-retur. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu a pierdut cu 0-2 meciul de miercuri cu Academica, iar sâmbătă s-a înclinat și în fața liderului FC Voluntari, scor 0-1. În urma acestor rezultate, moldovenii s-au îndepărtat la 10 puncte de primul loc din clasament.

La finalul meciului cu FC Voluntari, Tudoreanu a declarat că înfrângerea este nemeritată, după aspectul jocului și penalty-ul neacordat. Cea mai scandaloasă fază a jocului de sâmbătă de pe Areni s-a petrecut în ultimul minut al primei reprize, atunci când Golofca a fost faultat la un metru în interiorul careului, dar în loc să dicteze penalty și al doilea cartonaș galben pentru Maxim, centralul brașovean Marian Barbu a acordat lovitură liberă de pe linia de 16 metri, spre disperarea sucevenilor.

„Este o înfrângere nemeritată și cred că de asta ei sunt pe locul 1, iar noi pe 3. Ca joc, pot să spun că l-am controlat și am fost peste ei. Am avut nenumărate ocazii, iar ei la singurul șut pe poartă ne-au dat gol. Am fost privați de un penalty clar, la care ei rămâneau în 10 și cred că alta era soarta jocului. Vreau să le mulțumesc băieților pentru felul cum au jucat și cum l-au abordat, după ce le-am cerut să joace pentru suporteri și cred că au făcut-o. Din păcate, am avut multe ocazii, printre care și o bară, dar ăsta e fotbalul, știți cum e vorba cu la omul sărac nici boii nu trag. Eu am mai zis că nu ne putem pune cu ei deoarece au o putere financiară mult mai mare, dar important este că noi ne-am dorit, iar acest lucru s-a văzut în teren”, a spus, citat de gazetasv.ro, Bogdan Tudoreanu.

Cu o etapă înainte de finalul returului Rapid CFR Suceava are 40 de puncte acumulate, cu 10 mai puține față de liderul FC Voluntari și trei față de Academica Argeș, aflată pe locul doi. În runda viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, sucevenii vor juca în deplasare la Gloria Buzău.

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 12:53 Campionat
Pe aceeași temă