La FC Ploiești rămâne doar Ion Moldovan!

11 May. 2009, 09:00 Campionat
La FC Ploiești** rămâne doar Ion Moldovan!

Profitând de pauza competițională, colectivul tehnic al echipei FC Ploiești a decis să efectueze un scurt cantonament montan, de vineri, până ieri, la Cheia. La acțiune nu au participat Paulinho, accidentat, jucătorul fiind învoit până astăzi pentru a-și rezolva câteva probleme în Portugalia, și Alex Stan, trimis la echipa a doua a clubului.

 

Altfel, mandatul antrenorului Marius Șumudică la Ploiești este pe cale să se încheie, antrenorul urmând să rămână “legat”, contractual, de divizionara secundă, o scurtă perioadă de timp, dar fără să mai participe la acțiunile echipei, antrenamente și meciuri!

 

Decizia a fost luată în Comitetul Director al clubului, care a considerat că antrenorul Ion Moldovan este suficient pentru a se ocupa de pregătirea echipei, astfel că “Șumi” nu a mai participat la cantonamentul de la Cheia, început vineri, deși stătuse pe banca tehnică, la meciul de la Buftea, disputat miercuri.

 

“Mariajul” dintre FC Ploiești și Marius Șumudică a început în iarnă și se va încheia, contractual, cel mai târziu, la vară, odată cu terminarea actualului sezon.

 

Noutatea majoră o reprezintă și cooptarea lui Emil Ursu în staff-ul tehnic, antrenorul de la Dinamo urmând să fie secundul lui Ion Moldovan. Astfel, FC Ploiești a încheiat conturile cu secunzii de până acum, Daniel Dumitrescu și Radu Crețulescu, în locul acestora urmând să activeze Emil Ursu și Gheorghe Nițu.  Cei doi vor activa la FC Ploiești până în vară, când, în funcție de realizarea obiectivului, anume promovarea, se va decide viitorul băncii tehnice.

 

Articol scris de Marian Dima

11 May. 2009, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă