Kone Seydou a dezertat

09 Jun. 2009, 12:49 Campionat
Kone Seydou a dezertat

Kone a fugit de la Pitești. Împrumutat până în iarnă la formația Internațional Pitești, atacantul african Kone Seydou a dezertat plecând în Coasta de Fildeș, țara sa natală. Deși mai este sub contract cu FC Botoșani încă doi ani, oficialii grupării locale spun că de câteva zile nu mai știu nimic de Kone.

FC Botoșani și-ar putea lua adio de la cei 100.000 de euro, care ar fi trebuit să fie virați în contul clubului, în cursul acestei luni, pentru transferul definitiv al lui Seydou Kone, la Internațional Curtea de Argeș. Nemulțumit de felul în care a fost tratat în acest retur în vestiarul celor de la Pitești, "Buldozerul" a dat bir cu fugiții, plecând în Coasta de Fildeș.

 

"Cu Seydou e o mare poveste. M-a sunat și mi-a spus că pleacă de la Pitești că nu se înțelege acolo. El zice că i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la Pitești, dar că jucătorii s-au purtat urât cu el și de aceea a spus că nu mai stă pentru că nimeni nu lua nicio decizie împotriva lor și nu putea trăi acolo. Îmi spunea mereu că și-a dorit să vină în România, să câștige niște bani, dar nu să fie umilit în fiecare zi. Acestea erau vorbele lui. Am rămas stupefiat când am aflat că el este deja în Coasta de Fildeș", a declarat Valeriu Iftime, acționarul majoritar al FC Botoșani.

Oficialii botoșăneni nu exclud și varianta ca cei de la Internațional să încerce să-l ia pe Kone fără să plătească suma de 100.000 de euro grupării locale pentru un transfer definitiv.

 

"E ceva putred la mijloc pentru că biletul de avion spre Coasta de Fildeș i l-a luat chiar patronul lui Internațional. Dacă era bine intenționat, îl trimitea înapoi la Botoșani, nu în Coasta de Fildeș. Nu știu ce urmărește", a declarat unul din oficialii botoșăneni.

 

 

Sursa: sport.botoșani.ro
 

09 Jun. 2009, 12:49 Campionat
Pe aceeași temă