Juventus transferă în Liga I! 50.000 de euro se duc în Colentina!

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 17:19 Campionat
Juventus transferă în Liga I!** 50.000 de euro se duc în Colentina!

UPDATE: Deși Oțelul Galați a înregistrat la LPF contractul lui Alex Zaharia, mijlocașul echipei CS Turnu Severin ar fi semnat, în prealabil, și cu Pandurii Târgu Jiu. Cel puțin asta susțin surse din cadrul clubului, conform site-ului sportingorj.ro.


„Pandurii are și ea semnătura lui Zaharia, iar discuțiile s-au purtat cu acordul clubului severinean. Probabil se va ajunge la judecată în acest caz, iar Pandurii nu au cum să piardă în acest caz”, susțin oficialii gorjeni.

În urmă cu 2 etape, Zaharia a marcat o dublă împotriva Pandurilor și astfel ar atras atenția lui Petre Grigoraș. Jucătorul de 22 de ani, monitorizat în trecut de Steaua și U Cluj, nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma varianta lansată de oltenii de la Gorj.

Articol de Mircea OGLINDOIU


Oțelul Galați se pregătește de un retur în forță după ce în tur nu a avut evoluții convingătoare. Fosta campioană a făcut deja prima achiziție, este vorba de Alexandru Zaharia de la CS Turnu Severin., jucător deținut în coproprietate de gruparea olteană și de Juventus Colentina. Supranumit „noul Torje”, Zaharia a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate cu echipa de la Dunăre. Contractul a fost înregistrat azi la Liga Profesionistă de Fotbal.

Alexandru Zaharia a disputat 17 meciuri pentru CS Severin în acest sezon și a marcat doar două goluri, ambele contra Pandurilor. El a fost folosit pe trei posturi în acest sezon, cel de mijlocaș stânga, de mijlocaș central ofensiv și de atacant. În trecut, jucătorul a fost monitorizat de Steaua și „U” Cluj.

„Alexandru a fost în curtea noastră de la 8 ani, însă în acest an l-am împrumuat la CS Severin. Îl felicit pe Narcis pentru faptul că a avut curaj să-l transfere la Oțelul. Să știți că Narcis venea încă de când lucra la Steaua să-l urmărească pe jucător. De pe urma acestui transfer, noi ne-am ales cu 50.000 de euro, contravaloarea a 50% din procentele contractului. Ne-am înțeles cu Oțelul ca viitorul transfer să mai încasăm încă 5%, reprezentând grila de formare a jucătorului. Mă bucur că după Tătărușanu și Ciprian Petre, Juventus mai dă un jucător în Liga 1. Vă mai dau două nume: Ilie Dumitrescu și Stoian. În doi ani se va vorbi altfel de ei”,
a spus Marian Rusen pentru ProSport.

Articol de Daniel VLAD
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 17:19 Campionat
Pe aceeași temă