Juniorul pălmuit a revenit pe gazon

10 May. 2009, 17:13 Campionat
Juniorul pălmuit a revenit pe gazon

Implicat în incidentul din urmă cu trei etape, când a fost luat la palme de propriul antrenor pe motiv că s-a ridicat de pe banca de rezerve și a pătruns pe teren pentru a participa la conflictul izbucnit la pauza meciului cu FCM Tg. Mureș între jucătorii celor două echipe, Ionuț Ilie a bifat sâmbătă primul joc din retur, fiind integralist în partida  Arieșul Turda – FC Drobeta, încheiată la egalitate, scor 0-0.

„Mă bucur că am jucat la Turda și sper să mai prind meciuri până la finele sezonului. Mi-aș fi dorit victoria și o puteam obține pe final”, a spus fotbalistul severinean, după ce în prima parte a campionatului mai jucase în victoriile obținute de FC Drobeta la Mureșul Deva (3-2) și UT Arad (1-0).

Cu un lot decimat de accidentări si suspendări, FC Drobeta s-a văzut pusă în imposibilitatea de a deplasa 18 jucători la Turda, dar s-a întors cu un punct din Ardeal, al doilea din deplasare din acest retur, după o altă remiză albă la Pitești, cu FC Internațional Curtea de Argeș, din etapa a XIX-a.
 

Articol scris de Mircea Oglindoiu

10 May. 2009, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă