„Jucătorilor mei le lipsește maturitatea!”

10 May. 2009, 17:48 Campionat
„Jucătorilor mei le lipsește maturitatea!

Sportul se deplasa astăzi la Chiajna, din postura echipei care reușise să învingă echipa clasată pe locul doi în campionat. Din păcate pentru „studenți”, forma bună dovedită în ultimele meciuri nu a contat și în partida peridută împotriva Concordiei, scor 2-0.

„După victoria cu Delta Tulcea, se pare că jucătorii mei s-au culcat pe o ureche. Am intrat în vacanță mai devreme, dacă ne uităm la modul cum am jucat astăzi.
E și vina mea pe de o parte, pentru că n-am reușit să îi fac să se gândească la ce urmează și să-i avertizez că încă nu s-au terminat greutățile.


De atâtea ori am atenționat că nu-mi place felul unor jucători  de a aborda partidele, dar se pare că nu mă ascultă nimeni. Îmi pare rău să o spun, dar le lipsește maturitatea și în felul acesta nu se poate face performanță. Eu am preluat echipa într-un moment de mare criză și mă lupt să redresez  situația, dar am nevoie și de sprijinul lor.


Per ansamblu, nu sunt foarte încântat de jocul de astăzi. E drept că ne-am confruntat cu o echipă foarte bine motivată,  puternică, dar eu le-am repetat jucătorilor, obsesiv aproape, să fie foarte atenți la Diniță, Bălașa și Ciubotariu, pentru că sunt niște jucători care pot face diferența. Așa a și fost!”
, a comentat  pentru www.liga2.ro antrenorul Sportului Studențesc, Florin Motroc.

Articol scris de Corina Mlădinoiu
 

10 May. 2009, 17:48 Campionat
Pe aceeași temă