Jucătorii Gloriei vor să își spele păcatele în Dunăre

28 Oct. 2011, 11:00 Campionat
Jucătorii Gloriei** vor să își spele păcatele în Dunăre

Executată fără milă de Săgeata Năvodari chiar în fața propriului public după o prestație considerată dubioasă, Gloria Buzău va avea din nou o misiune extrem de dificilă. De această dată formația pregătită de Mihai Ciobanu va juca în deplasare împotriva Dunării Galați într-un derby al suferinței sperând să își mai spele din păcate.

Antrenorul grupării buzoiene este de părere că meciul va fi unul „cu cuțitele pe masă” arătându-se însă surprins de situația din clasament a echipei adverse raportată la valoarea lotului.

„Traversăm o perioadă foarte proastă iar ultimul joc ne-a tulburat și mai mult așa că trebuie să ne limpezim la cap și trup și să prezentăm 11 jucători apți și viguroși în același timp.Acest tur nu ne-a iertat scoțând în evidență toate slăbiciunile atât ca și club cât și individual fie că ne numim antrenori jucători sau conducător. Orice punct ne va fi de folos în lupta pentru evitarea retrogradării care reprezintă un obiectiv cumplit. Mergem la Galați să ne jucăm șansa mai ales că am luat apă la bord și trebuie să redresăm cât mai repede corabia.O înfrângere în această partidă nu ar fi însă o tragedie ci doar un rezultat adăugat la acelea negative”, a declarat Mihai Ciobanu.

Antrenorul Gloriei Buzău a mai menționat faptul că jucătorii săi sunt încă afectați de eșecul din runda trecută când Săgeata a scos un profit maxim în urma greșelilor incredibile comise de adversară.

Meciul Dunărea Galați-Gloria Buzău programat în cadrul etapei a XI-a se va disputa duminica începând cu ora 12 și va fi arbitrat la centru de Valentin Iugulescu din Târgoviște.

Articol scris de Adi Soare

28 Oct. 2011, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă