Jucătorii de la Pandurii știu care e cheia succesului din acest sezon. Cu un lot cu o medie de vârstă de 21 de ani și mulți titulari pierduți în vară, echipa gorjeană lupte pentru promovare

Jucătorii de la Pandurii știu care e cheia succesului din acest sezon.** Cu un lot cu o medie de vârstă de 21 de ani și mulți titulari pierduți în vară, echipa gorjeană lupte pentru promovare

După ce s-a bătut sezonul trecut pentru evitarea retrogradării, iar în pauză de vară a pierdut foarte mulți titulari, Pandurii a ajuns, în această ediție a Ligii 2, cu un lot a cărui medie de vârstă este de doar 21 de ani, să lupte pentru promovare.

„Au fost jucători care au veni la noi de la niște echipe importante și care au plecat apoi la echipe bune, dar acum cred că suntem un grup mai unit față de anul trecut și domnul antrrnor Adrian Bogoi ne ajută și ne motivează la fiecare meci. De exemplu, cu FC Argeș era 1-0 la pauză pentru ei. A venit la noi în vestiar, ne-a motivat foarte bine, în minutul 46 am și marcat și am făcut o repriză secundă foarte bună în care mai puteam marca de două-trei ori. Am lucrat cu dumnealui și la echipa secundă, îl cunoaștem foarte bine și se vede ca rezultatele sunt bune. Avem o părere foarte bună despre el”, a declarat, pentru gorjeanul.ro, Denis Brînzan.

Și golgheterul echipei, Daniel Pîrvulescu, spune că atmosfera din vestiar se transpune în rezultatele pozitive de pe gazon. Fotbalistul format la Târgu Jiu este convins că Pandurii va trece și peste problemele financiare pe care le are. „Suntem o familie acum. Suntem foarte uniți, ne înțelegem foarte bine, venim de drag la antrenamente, e o plăcere în fiecare zi. Am creat prietenii frumoase la această echipă și, cu siguranță, o să avem un cuvânt de spus anul acesta. Cred în această echipă și cred că, în curând, se vor rezolva toate problemele. E o echipă iubită în Gorj, o echipă de care Oltenia are nevoie”, a spus Pîrvulescu.

Fotbalistul ofensiv a mai declarat că Adrian Bogoi este cel mai în măsură să conducă Pandurii, pentru că are și motivația necesară. „Au trecut mulți antrenori pe aici de când jucăm în Liga 2, dar, din punctul meu de vedere, Adrian Bogoi este cel mai potrivit pentru această formație. A venit cu o dorință în plus față de ceilalți. Cunoaște situația financiară a clubului, dar și dânsul vrea să-și facă un nume, plus că știe să lucreze cu tineri. Ne ține conectați”, a afirmat Pîrvulescu.

Pandurii i-a pierdut în vară pe: Bogdan Moga (portar, plecat la Luceafărul Oradea), Robert Băjan (fundaș dreapta, Viitorul Constanța), Cristian Munteanu (fundaș central, Flacăra Horezu), Grigore Turda (fundaș central, FC Argeș), Daniel Celea (fundaș stânga, CS Mioveni), Mihai Maxin (mijlocaș, Dacia Unirea Brăila), Adrian Șut (mijlocaș, Academica Clinceni), Cosmin Ionică (atacant, Energeticianul) și Brian Lemac (atacant, Metalurgistul Cugir), în timp ce veteranul Răzvan Stanca, retras din activitate, a rămas în cadrul clubului pe postul de antrenor de portari. Majoritatea au fost componenți de bază și au contribuit din plin la salvarea echipei de la retrogradare.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă