Ionuț Popa nu vrea să-i „aburească” pe suporterii utiști după ce echipa a ajuns pe podium. „Se creeză iluzii și noi avem un obiectiv clar, locurile 10-15”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2018, 18:00 Campionat
Ionuț Popa nu vrea să-i

UTA a urcat pe podium după victoria din etapa a 5-a, cu succesul la diferență de neprezentare cu ACS Poli, la Timișoara, scor 3-0. Cu toate acestea, Ionuț Popa crede că poziția pe care se situează acum echipa arădeană este una de conjunctură. Antrenorul spune că obiectivul său este ocuparea unuia dintre locurile 10-15 și nu vrea să „aburească” suporterii.

„Nu vreau să se creeze iluzii, noi suntem o echipă nou-formată cu un obiectiv clar, pe care îl am și în contract. Iar acesta este o clasare pe locurile 10-15, lucru stabilit între mine și conducere la începutul sezonului, ținându-se cont de situația financiară și schimbările masive de lot. Orice echipă care face performanță în campionat are salariile la zi, lucru care reprezintă o motivație în plus. Și la noi ar fi altă situație dacă s-ar întâmpla acest lucru, dar banii de la Primărie nu pot fi folosiți pentru salarii și atunci suntem cam în aer din acest punct de vedere. Așadar, nu vrem să aburim suporterii cu obiectivul, la noi e abureală doar în ziua de salar, când nu mai știm cum să scoatem cămașa”, a spus, astăzi, citat de Sport Arad, Ionuț Popa, în conferința de presă dinaintea meciului cu Luceafărul Oradea.

Popa a recunoscut că a primit oferte de la alte echipe, nu le-a numit, însă a spus că vrea să continue în proiectul pe care l-a început la UTA. „Ne-am înhămat în vară la acest proiect și încercăm să scoatem rezultate cât se poate de bune, indiferent de finanțe și de valoarea jucătorilor. Mă bucur dacă se gândesc alte echipe la mine, dar interesul din partea mea nu există”, a mai declarat antrenorul echipei arădene, despre care se zvonește că ar fi fost dorit de Petrolul Ploiești, imediat după ce echipa prahoveană a fost eliminată surprinzător, la Tunari, din Cupa României.

În final, Ionuț Popa a transmis că a rămas în această vară la UTA în speranța venirii la club a investitorilor belgieni propuși de Marius Stan și Marian Costea. Cu un singur salariu încasat în returul campionatului trecut, antrenorul a acceptat să continue la echipa sa de suflet, însă nu și-a asumat o clasare în fruntea clasamentului.

UTA joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea.

Marius ANGHEL 06 Sep. 2018, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă