Ionuț Popa, mulțumit doar de prima repriză

18 Sep. 2011, 15:19 Campionat

Deși a bifat al doilea succes consecutiv pe propriul teren în noul său mandat în Copou, 2-0 cu Callatis Mangalia, antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, s-a arătat mulțumit în totalitate doar de rezultat, cele trei puncte urcând formația ieșeană pe locul secund în clasamentul seriei I din liga a doua. În privința jocului, Popică a apreciat doar prestația din prima repriză, punctând și ceea ce l-a nemulțumit la jucătorii săi.

„Am făcut un joc bun în prima repriză, am avut multe ocazii, dar am și ratat foarte mult. Până la urmă, important este că am câștigat toate cele trei puncte. Mai este mult de muncă la echipă și sper să avem timpul necesar să remediem toate problemele. Sunt trei lucruri care nu mi-au plăcut la băieții mei: lipsa de agresivitate pe toată perioada jocului, viteza de joc și precizia paselor. Urmează două deplasări pe care vreau să le câștigăm”, a declarat Ionuț Popa.

Marin Barbu: „Iașiul arată cam modest”

De cealaltă parte, antrenorul formației Callatis Mangalia, Marin Barbu, a afirmat despre gruparea din Copou că stă cam modest din punct de vedere fotbalistic, în raport cu ce și-a propus.

„Iașiul arată cam modest din punct de vedere fotbalistic. La câți locuitori are acest oraș, la ce oameni de afaceri sunt aici, echipa arată cam modest. Dar așa se întâmplă, în general, în orașele mari, unde oamenii nu-și pot da mâna pentru un scop comun. Iașiul merită mult mai mult decât o echipă in liga secundă. În ceea ce ne priveste, meciul din Copou a semănat cu celelalte pe care le-am jucat în deplasare. Am făcut o primă repriză bună, am avut câteva ocazii, dar când avem mingea nu știm ce să facem cu ea. Totuși, cred că am dat o replică destul de bună”, a spus „Magiun”.

articol scris de Narcis Pohoață

18 Sep. 2011, 15:19 Campionat
Pe aceeași temă