Ionuț Popa, mereu surprinzător: „Portarul care ia două goluri e schimbat imediat. Poate să câștige echipa cu 10-2, el nu mai apără în etapa viitoare”

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 19:21 Campionat
Ionuț Popa, mereu surprinzător:

Ionuț Popa a introdus o regulă inedită la UTA și nu s-a ferit să vorbească despre ea la finalul partidei cu SSC Farul Constanța. Arădenii s-au impus cu 4-2, iar antrenorul echipei a spus că de acum înainte, portarul care încasează două goluri într-un meci va fi lăsat pe bancă în etapa următoare.

„Am introdus o regulă nouă la echipă. Portarul care ia două goluri este schimbat imediat. Poate să câștige echipa cu 10-2, se știe că el nu mai apără etapa viitoare. Sunt de valori apropiate primii doi. Căpitanul de echipă îl stabilesc prin rotație. I-am surprins astăzi pe băieți. La Brăilă, în meciul următor, va fi altul”, a spus Ionuț Popa, după victoria cu SSC Farul.

Cei doi portari care se bat pentru postul de titular sunt Miroslav Orlic și Roberto Badea. Primul este un austriac care a semnat în această vară cu UTA. Orlic a evoluat sâmbătă în fața Farului, dar la Brăila va apăra, cel mai probabil, Badea.

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 19:21 Campionat
Pe aceeași temă