Ionuț Popa, invidios pe echipele arădene din Liga 3. „Văd că există condiții mai bune la Lipova, Criș, Sebiș sau Cermei decât la Arad”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2018, 19:31 Campionat
Ionuț Popa, invidios pe echipele arădene din Liga 3.**

După derby-ul cu ASU Politehnica Timișoara, pentru UTA urmează un alt meci tare în Liga 2, cu Universitatea Cluj, duminică, de la ora 12:00. Între timp, clubul arădean continuă să aibă o situație delicată din punct de vedere financiar, jucătorii fiind neplătiți de două luni. În plus, Ionuț Popa are deficit de personal în stafful tehnic. Toate aceste probleme îl fac pe experimentatul antrenor să fie invidios pe echipele arădene din Liga a 3-a, care oferă salarii bune, dar și la timp.

„Noi vrem să câștigăm mereu, să dovedim că Aradul merită măcar o echipă de Liga 2-a. Deocamdată, văd că există condiții mai bune în Liga a 3-a, la Lipova, Criș, Sebiș sau Cermei. De fapt, am dorit să aduc un masor de la una dintre aceste echipe și am constatat că are salariu mai mare decât am fi putut noi să-i dăm. E trist, dar nu avem posibilități”, a explicat Ionuț Popa, citat de Sport Arad.

Antrenorul utist spune și cum a reușit să strângă „o primă” pentru ivorianul Stephan Yuri Coulibaly, jucător care are probleme familiale și are nevoie urgentă de bani. „M-am rugat de câteva persoane din oraș, ca să-i putem da niște bani lui Coulibaly. El are o problemă foarte gravă, o familie cu 13 frați și tatăl foarte grav bolnav. Nu știu dacă este considerat de club ca și salariu, este o primă, zic eu”, a declarat Ionuț Popa.

Marius ANGHEL 02 Nov. 2018, 19:31 Campionat
Pe aceeași temă