Ionuț Popa: „E important să nu pierdem la Viitorul”

23 Apr. 2012, 18:04 Campionat
Ionuț Popa:** „E important să nu pierdem la Viitorul

După ce au câștigat ultimele cinci meciuri din tot atâtea posibile, fotbaliștii ieșeni joacă miercuri, la Constanța, pe terenul liderului Viitorul, un meci ce poate fi crucial în ecuația promovării. Trupa lui Ionuț Popa traversează cea mai bună perioadă din acest sezon și speră să bifeze în fief-ul liderului seriei un nou succes care să-i netezească drumul către prima ligă.

CSMS s-ar apropia cu o victorie la un singur punct de Viitorul lui Hagi, în timp ce un eșec ar mări ecartul față de primul loc la 7 puncte. Antrenorul Ionuț Popa spune că echipa sa va lupta pentru a câștiga la Constanța, însă s-ar mulțumi și cu un punct care să-i mențină pe ieșeni în apropierea primelor două poziții.

„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, pe care nu trebuie să-l pierdem. Sper să jucăm bine și să avem motivația necesară obținerii unui rezultat bun. De asemenea, îmi doresc să avem parte de un arbitraj bun în acest joc, pentru că meciul este extrem de important în economia luptei pentru promovare”, a declarat antrenorul Ionuț Popa, care s-ar mulțumi și cu un punct pe terenul liderului: „Ideal ar fi să luăm cele trei puncte, dar important este să nu pierdem acest joc. Chiar dacă luăm un punct, vor mai fi etape de jucat și vom avea timp să recuperăm”.

Doi titulari accidentați

Antrenorul Ionuț Popa nu va conta în meciul de pe terenul liderului pe două piese de bază. Atacantul sârb Marjanovic, golgeterul echipei în retur și mijlocașul de bandă stângă Narcis Bădic sunt indisponibili din punct de vedere medical și vor absenta la Constanța.
Ieșenii au plecat spre litoral luni dimineață și vor fi cazați două nopți în stațiunea Mamaia, urmând ca marți să efectueze la Constanța ultimul antrenament dinaintea partidei.

Articol de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Eduard BLAGA

23 Apr. 2012, 18:04 Campionat
Pe aceeași temă