Ionuț Popa conduce UTA și în ultimele două etape: „S-a înțeles cu conducerea clubului asupra acestui fapt”. Ce se întâmplă după aceea

Marius ANGHEL 25 May. 2018, 13:04 Campionat
Ionuț Popa conduce UTA și în ultimele două etape:

Din motive personale, Ionuț Popa nu a putut onora cu prezența conferința de presă săptămânală a UTA-ei, prilejuită de apropierea ultimului meci oficial pe teren propriu al stagiunii. Arădenii vor da piept sâmbătă, la „matineu”, cu Dacia Unirea Brăila, iar „Mister” își va conduce echipa de pe margine, cum – de fapt – o va face și în Trivale în ultima rundă.

Cel care a confirmat totul a fost Cristi Păcurar. „Nea” Popică m-a rugat să transmit tuturor că nu se pune problema să plece de la club înainte de încheierea sezonului. S-a înțeles și cu conducerea clubului asupra acestui fapt, alte discuții nu-și mai au rostul acum. În ceea ce privește obiectivul, suntem mulțumiți cu toții că am scăpat echipa de la retrogradare, dar mai puțin mulțumiți de ultimele prestații. Lipsa de formă a sportivă se prelungește la unii jucători, iar atunci ne întrebăm dacă, poate, nu e și lipsă de valoare. Repet, doar la unii și din punct de vedere al calităților tehnice. Alte nemulțumiri se leagă și de faptul că nu jucăm la Arad. Lucrările decurg greu la >, cât despre inaugurarea de marți seara de la stadionul Mare nu știm mare lucru, căci am avut un meci amical la Șiria, în care am urmărit mai multe aspecte”, a precizat „secundul” lui Popa, citat de Sport Arad.

Revenind la forma și, poate, chiar atitudinea unor fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”, Păcurar a adăugat: „Chiar dacă numim Liga a 2-a profesionistă, mulți dintre jucători au un „eu” al lor care nu îi încadrează în această categorie. Adică, prin ceea ce fac la meciuri și antrenamente demonstrează alte lucruri, asupra cărora noi, antrenorii, le atragem mereu atenția. Nu o spunem public ce vorbim cu ei, le transmitem tot în vestiar sau prin discuții particulare cu ei. Cert este că ne-am fi așteptat de la jucătorii noștri ca, pe un fond relaxant, de antrenamente plăcute, fără presiunea obiectivului ce a fost demult îndeplinit, să joace fotbal. Sunt și motive obiective pentru care lucrurile nu sunt așa cum ne-am dori noi, deși la UTA e o situație specială. Când îmbraci tricoul acestei echipe, știind că reprezinți un club atât de titrat, ar trebui să dai tot ce ai mai bun în tine. După cum am spus, forma sportivă a unora lasă de dorit, sau cel puțin așa stăteau lucrurile până în această săptămână. Jucătorii mai au la dispoziție două meciuri, cel cu Brăila și cu FC Argeș, să demonstreze că fața lor e cu totul alta, iar apoi vom trage concluziile și vom lua și unele decizii”.

Spunând acestea, Cristi Păcurar a ținut să precizeze că meciul cu Dacia Unirea Brăila va fi abordat cu cel mai bun „unsprezece” de UTA, minus portarul Roberto Bodea, care – în sfârșit – are parte de pauza pe care trebuia să o ia încă de acum trei săptămâni din pricina problemelor medicale de la genunchi. Totodată, Victor Prună e suspendat după cartonașul roșu primit ieri, cu ocazia eșecului echipei „satelit” (2-4) la Săvârșin, în cadrul etapei a 28-a a Ligii a 4-a Arad.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 May. 2018, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă