Invincibila Unirea iernează pe locul 2!!

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 21:11 Campionat

CSM Unirea Slobozia își continuă seria fantastică de victorii. Ultima victimă a ialomițenilor a fost FC Clinceni, echipă cu aspirații și pretenții la promovare care a venit la Slobozia să pună capăt celor 8 meciuri fără înfrângere realizate de trupa lui Adrian Mihalcea.

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, Unirea controlând autoritar prima repriză când s-a jucat doar în terenul ilfovenilor. Extremele Ibrian și Roșu le-au dat mari bătăi de cap fundașilor adverși, acțiunile în viteză finalizate cu centrări în buza porții punându-l serios la muncă pe portarul Bolboașă.

Avea să treacă totuși jumătate de oră până ce Unirea să desfacă lacătul apărării formate de Bădoi. Lovitură liberă din lateral, mingea este lovită cu capul de Nanu, Bolboașă șterge cu pumnul balonul și îi schimbă traiectoria exact cât să facă inutil efortul lui Marciuc de a salva de pe linia porții. Cinci minute mai târziu același Nanu scapă singur cu portarul, dă mingea pe lângă Bolboașă, dar Pătrașcu scoate în ultimul moment mingea care ar fi dublat avantajul gazdelor.

FC Clinceni abordează mult mai ofensiv partea secundă, dar apărarea Unirii arată de ce este una dintre cele mai bune din campionat, cu un singur gol primit din 11 metri în ultimele 6 partide disputate. E drept că o mână de ajutor au dat și oaspeții care s-au limitat doar la centrări previzibile reținute ușor de portarul Oprea. De partea cealaltă Unirea a avut două contraatacuri periculoase spre finalul jocului, dar șuturile atacanților Jianu și Dumitru Gheorghe au fost prea slabe pentru a-l învinge pe Bolboașă.

CSM UNIREA SLOBOZIA – FC CLINCENI 1-0
Emil Nanu ”30

Oprea – S. Stan (Dumitru Gheorghe ”83), G. Lazăr, Tudorache, Florea – Soare (cpt.), Macare – Ibrian, L. Mihai (Ionică ”90), C. Roșu – E. Nanu (Jianu ”64)
Antrenor: Adrian Mihalcea

Bolboașă – S. Stancu, Marciuc, Straton, Art. Karamyan (cpt.) – Pătrașcu, Pușcaș (I. Roșu ”75), Arm. Karamyan, Vențer – Konyeha (MBella ”68), Bălțoi
Antrenor: Valentin Bădoi

Articol și foto de Petronel TUDOR

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 21:11 Campionat
Pe aceeași temă