Infirmeria e plină la Ripensia înainte de meciul cu Sportul Snagov. Pelici: „Cele trei puncte sunt vitale, indiferent cum le vom obține”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 28 Sep. 2019, 09:07 Campionat
Infirmeria e plină la Ripensia înainte de meciul cu Sportul Snagov.** Pelici:

Ripensia nu traversează cea mai bună perioadă, după patru etape de campionat fără victorie și eliminarea din șaisprezecimile Cupei României. Roș-galbenii au șansa unei „guri de oxigen” duminică, la meciul cu Sportul Snagov, teoretic, un adversar accesibil. Va fi însă o partidă complicată, deoarece sunt multe probleme în lotul bănățenilor.

Timișorenii nu stau deloc grozav în clasament, iar Pelici știe că echipa nu mai poate risipi puncte, mai ales cu un adversar mai slab clasat și într-un meci acasă, chiar dacă programat într-o săptămână cu jocuri cu Farul (luni) și Sepsi (joi).

„E important să câștigăm meciul cu Snagovul. Cele trei puncte sunt vitale, indiferent cum le vom obține, în urma unui joc frumos sau spectaculos, sau nespectaculos, trebuie să le obținem! Indiferent cu cine intrăm, trebuie să câștigăm, pentru că avem nevoie de victorie. Nouă nu ne rămânem decât să ne concentrăm pe campionat și să acumulăm puncte, pentru că suntem într-o zonă fierbinte”, a precizat antrenorul Alexandru Pelici, după eliminarea din Cupa României.

La bănățeni, deși Zaluschi nu mai are ruptura musculară după ce a fost la celebra Marijana, deocamdată decarul nu poate reveni. Este așteptat însă Tudor Călin. „Nu revine Zaluschi, încă nu e bine, și se mai lungește recuperarea. Fotescu e suspendat. Apro are o problemă la un deget, după un duel cu un adversar, sper să nu fie rupt degetul. Tînc s-a întins la acea minge, după cornerul acela, să blocheze, și e o problemă musculară. Tudor Călin are nevoie de mască. Cred că va putea să joace, dar e important să vedem dacă poate să joace. A încasat o lovitură puternică la Farul, acesta a fost și motivul pentru care l-am schimbat. Sângera abundent, se umflase, era suspect de fisură de piramidă nazălă. Din fericire, nu s-a pus problema de așa ceva”, a precizat antrenorul despre situația medicală a jucătorilor.

Cu 8 puncte acumulate până acum, Ripensia e pe locul 15, primul de deasupra locurilor retrogradabile. Snagovul stă mai rău, cu 1 puncte, pe locul 20, ultimul. Meciul dintre cele două echipe se va juca pe arena Electrica din Timișoara, duminică, de la ora 11:00, și va putea fi urmărit LIVE-TEXT exclusiv pe Liga2.ProSport.ro.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 28 Sep. 2019, 09:07 Campionat
Pe aceeași temă