În așteptarea punctelor din deplasare

22 Dec. 2011, 17:27 Campionat
În așteptarea** punctelor din deplasare

„Zmei acasă, dar mielușei afară”. Așa a caracterizat Dan Oprescu parcursul celor de la FC Olt în turul campionatului. „Principalul” grupării slătinene își dorește ca în stagiunea de primăvară lucurile să se schimbe, pentru ca echipa să-și poată îndeplini obiectivul menținerii în Liga a II-a.

14 puncte obținute pe teren propriu și numai unul în deplasare. Debutantă pe scena eșalonului secund, FC Olt nu a reușit să încheie prima jumătate a sezonului pe o poziție deasupra liniei care delimitează zona retrogradării. Antrenorul Dan Oprescu consideră că lipsa de experiență la acest nivel a făcut ca elevii săi să alterneze evoluțiile bune cu cele modeste.

„Din păcate, suntem acolo, la un punct de salvarea de la retrogradare, dar am avut oscilații. Meciuri bune, unele chiar foarte bune, cu meciuri foarte slabe. Stăm foarte bine la punctele câștigate acasă, în schimb stăm foarte slab la capitolul puncte câștigate în deplasare. Cred că și asta arată lipsa de experiență. Suntem zmei acasă, dar suntem mielușei în deplasare”, a spus tehnicianul.

Oprescu își dorește ca noul an să-i aducă rămânerea în Liga a II-a cu FC Olt.

Echipa slătineană a încheiat turul campionatului pe poziția a 13-a în clasament, la un punct distanță de locurile care asigură supraviețuirea în eșalonul secund.

sursa: Olt TV

foto: Gazeta Nouă

22 Dec. 2011, 17:27 Campionat
Pe aceeași temă