„Împreună putem salva Rapidul!”

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 15:42 Campionat

Fiecare oră scursă apropie Rapidul de momentul judecatei, atunci când se va hotărî soarta uneia dintre cele mai iubite echipe din fotbalul românesc. Convulsiile și incertitudinea par să îi apropie pe suporterii rapidiști de club parcă mai mult ca niciodată. În dorința de a ajuta financiar, o parte dintre fani au propus deschiderea unui cont deschis tuturor celor dispuși să ajute. Doar că ideea nu a fost agreeată din start, atât de către cei care conduc destinele clubului, cât și de către Liga Suporterilor Rapidiști.

De-a lungul istoriei, cu perioade ascendente, dar și cu foarte multe probleme, grupul Rapid, club și suporteri și-a păstrat permanent verticalitatea, motiv pentru care nu a fost niciodată pe gustul puterii. Liga Suporterilor Rapidiști refuză orice formă de cerșetorie în numele celui mai iubit club din România!, spune un comunicat emis de către LSR.

Deși trece prin momente dificile, clubul a aderat la acest gest de frondă, găsind totodată calea simplă, legală și logică de a nu transforma un mod de ajutorare, într-unul de cerșetorie. Soluția a fost exprimată prin vocea directorului de imagine Lucian Ionescu.

Suntem și vom rămâne mândri, indiferent de situația cu care ne confruntăm. Dacă inițial ideea deschiderii unui cont îmi părea viabilă, am realizat că există riscul nașterii unor speculații care nu ar fi făcut bine nimănui. Am postat pe site-ul clubului un comunicat prin care facem apel la suporteri. Modalitatea de a ajuta Rapidul este cât se poate de simplă și nu lasă loc de interpretări. Cei care au posibilitatea și doresc să ajute o pot face cumpărând abonamente. E atât de simplu! Orice rapidist poate achiziționa oricâte abonamente dorește și în felul acesta are satisfacția de a fi ajutat la modul concret. Clubul va oferi tuturor abonaților, indiferent de tipul sau numărul de abonamente câte un pin tip insignă pentru fiecare abonament achiziționat. Știu că este puțin, foarte puțin, dar încerc ca acesta să reprezinte un mic gest de recunoștință pentru salvatorii Rapidului. Personal, rămân la obsesia că împreună putem salva Rapidul!, a declarat Lucian Ionescu.

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 15:42 Campionat
Pe aceeași temă