„Îmi pare rău că a plecat Cornel, era un antrenor bun”

29 Sep. 2011, 11:24 Campionat
„Îmi pare rău că a plecat Cornel,** era un antrenor bun

Absent în ultimele meciuri de campionat ale celor de la Alro, fundașul stânga Ionuț Stancu speră să-și revină după accidentarea care l-a ținut departe de gazon, pentru a putea evolua în partida pe care echipa slătineană o va susține sâmbătă, în deplasare, în compania nou-promovatei Luceafărul Oradea.

Cu Daniel Mogoșanu instalat „principal” pe banca tehnică după ce Corneliu Papură a fost demis în urma parcursului slab din prima parte a sezonului, aluminiștii vor încerca să obțină puncte în următoarele etape pentru a ieși din subsolul clasamentului seriei. Fostul fotbalist al formației Rapid București, Ionuț Stancu, crede că acest lucru este posibil, fiind încrezător în potențialul jucătorilor grupării de la malul Oltului de a depăși o situație pe care nu mulți ar fi anticipat-o.

„Depinde numai de noi să avem rezultate, nu de altcineva. Nici de conducere, de nimeni. Este o situație destul de grea, dar cred că avem puterea și tăria fizică și psihică să trecem peste acest moment dificil. Îmi pare rău că a plecat Cornel, era un antrenor bun, cu care se putea progresa, dar a avut și multă neșansă. Trebuie să avem un moral bun în continuare”, a declarat Stancu.

„Sper să-mi revin”

Fundașul aluminiștilor spune că la ședința de pregătire ce se va desfășura în această dimineață va vedea dacă este apt pentru a evolua în întâlnirea cu cei de la Luceafărul Oradea.

„Am avut ruptură și, normal, se stă o lună. Au trecut două săptămâni, dar sper să-mi revin și să joc. O să văd mâine (azi – n.r.) la antrenament cum mă simt. Cu Luceafărul Oradea vedem la fața locului ce va fi. Degeaba vorbim acum, important este ce facem pe teren. Eu îmi doresc să mă refac și să intru cât mai repede”, a punctat Ionuț Stancu.

sursa: Gazeta Nouă

29 Sep. 2011, 11:24 Campionat
Pe aceeași temă