„Îmi doresc ca Botoșaniul să promoveze măcar o dată în divizia A””

26 Nov. 2011, 15:50 Campionat

Prezent la meci, primarul Cătălin Flutur s-a arătat optimist în ceea ce privește șansele echipei FC Botoșani de a-și îndeplini obiectivul. Cătălin Flutur consideră că roș-alb-albaștri pot ataca promovarea chiar dacă distanța până la primele două locuri este una destul de mare.

„Ca la orice joc îți trebuie și un dram de noroc. Noi tot nu am avut noroc. Mă gândesc la câte rezultate ne-au fost la îndemână. Să nu uităm jocul de la Bacău, jocul cu Farul de acasă, să nu uităm ce s-a întâmplat săptămâna trecută la Otopeni. Probabil mai multe puncte mențineau și microbiștii aceștia care vin la stadion și care sunt de toată lauda. Schimbarea antrenorului a fost benefică. Costel Orac a adus și acel dram de noroc”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Edilul municipiului Botoșani nu și-a pierdut speranța și spune că în returul campionatului roș-alb-albaștrii pot reveni în lupta pentru promovarea în liga I.

„Prin jocul rezultatelor suntem foarte aproape de obiectiv și mai avem în față un retur. Obiectivul era locurile 1-5. Seria este strânsă. Din punctul meu de vedere dacă se va lega echipa, returul ne poate aduce surprize la care nici nu ne gândim. Eu sper la mai mult decât locul cinci. Îmi doresc ca Botoșaniul să promoveze măcar o dată în divizia A pentru că este un oraș care merită ce e mai bun”, a adăugat Cătălin Flutur.

Sursa: btonline.ro

Foto: Eduard BLAGA

26 Nov. 2011, 15:50 Campionat
Pe aceeași temă