Ieșenii, susținuți de fariști la meciul cu Viitorul

24 Apr. 2012, 13:30 Campionat
Ieșenii, susținuți** de fariști la meciul cu Viitorul

Echipa ieșeană nu va fi susținută pe terenul liderului, în meciul de mâine, doar de suporterii veniți de la Iași. În număr de aproximativ 40, fanii ieșeni îi vor avea alături în tribune la meciul de la Ovidiu cu Viitorul Constanța și pe cei ai Farului. Galeria ieșeană și cea a clubului Farul sunt într-o strânsă colaborare încă din anul 1995, ambele formații susținând culorile alb-albastre.

Astfel, suporterii Farului care nu fac deplasarea la Galați, pentru meciul cu Dunărea, le-au promis ieșenilor că merg la Ovidiu pentru a susține echipa moldoveană la disputa de mâine cu liderul seriei, Viitorul.

„Am luat legătura cu șefii galeriei de la Farul Constanța și ei ne-au promis că vor veni la Ovidiu pentru a ne susține în partida cu Viitorul. Suporterii ieșeni și cei ai Farului colaborează foarte bine încă din anii 1995-1996, ambele echipe având aceleași culori îndrăgite, alb-albastru”, a declarat Cătălin Anechitoaei, președintele Ligii Suporterilor Iași.

Înainte de a pleca spre Ovidiu, autocarul cu cei 40 de suporteri ieșeni va trece prin Constanța pentru a prelua aproximativ 20 de fani ai Farului.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

24 Apr. 2012, 13:30 Campionat
Pe aceeași temă