Ieșenii rămân precauți după victoria de la Galați: „Încă nu suntem promovați”

28 May. 2012, 17:35 Campionat

Imediat dupa fluierul de final al arbitrului Alexandru Tudor, jucatorii echipei iesene s-au indreptat catre sectorul rezervat galeriei oaspete si au sarbatorit victoria impreuna cu galeria venita de la Iasi. Extrem de emotionat, presedintele Florin Prunea s-a imbratisat cu tot staff-ul si cu jucatorii si le-a cerut acestora din urma sa stea mai multe minute alaturi de suporteri, care scandau „Ole, ole, am scapat de serie B”.

Desi au fost felicitati la final pentru promovare, oficialii si jucatorii ieseni au ramas cu picioarele pe pamant, cel putin declarativ, neuitand faptul ca mai au nevoie de un punct in ultima etapa pentru a fi promovati matematic.

„Inca nu suntem promovati. Mai avem un meci. Nu ma alint. M-am mai alintat eu o data cand eram antrenor la Jiul si am patit-o. Am facut 0-0 cu Gaz Metan si s-a dus CFR in Liga I. Am exersat mult momentul de aparare cu jucatorii pentru acest meci, iar baietii au facut perfect acest moment”, a spus Ionut Popa dupa meci, acesta fiind completat de capitanul Marius Onofras: „A fost o victorie foarte importanta, dar mai avem un pas de facut pana in Liga I. Deocamdata sarbatorim cu apa, sampania o desfacem dupa meciul cu Farul”.

La fel de precaut a ramas si presedintele executiv Florin Prunea: „Nu am realizat nimic deocamdata. Mai avem putin pana la promovare. Trebuie sa castigam cu Farul si apoi vom sarbatori promovarea impreuna cu suporterii pe care ii asteptam intr-un numar foarte mare la stadion. Victoria aceasta este a jucatorilor, care au abordat partida exact asa cum trebuia”.

Sursa: Bună Ziua Iași
Foto: Ionatian ȚUȚU

28 May. 2012, 17:35 Campionat
Pe aceeași temă