Iencsi, temător înainte de jocul cu Olimpia: „Noul antrenor a adus alt suflu. Ne așteaptă un nou joc dificil”

Iencsi, temător înainte de jocul cu Olimpia:**

Cu doar două puncte obținute în precedentele patru jocuri disputate la Motru, în calitate de gazdă, Pandurii Târgu Jiu speră să spargă gheața pe teren propriu, sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare. Cele două combatante sunt despărțite de două puncte, iar oaspeții, preluați săptămâna trecută de Zoltan Ritli, vin după victoria cu UTA, scor 1-0. În schimb, echipa pregătită de Adrian Iencsi a suferit etapa trecută, la Călărași, prima înfrângere în deplasare.

„Olimpia Satu Mare e o echipă foarte experimentată. Nu știu ce s-a întâmplat în ultimul timp acolo, eu știam că au o stabilitate financiară, și un lot puternic, cu care pot să-și propună ceva mult mai îndrăzneț. Au avut niște rezultate negative, dar noul antrenor a venit cu un alt suflu, cu un alt entuziasm, și asta le-a dat încredere jucătorilor. Au reușit să învingă UTA Arad, ceea ce nu e foarte ușor, deci au o echipă puternică. Vom avea parte de un joc dificil, cum sunt toate pentru noi. Acum două săptămâni, chiar vorbeam cu băieții din stafful meu și le spuneam că vor schimba antrenorul înainte să jucăm cu ei. Asta e, noi până acum am avut un program dificil, și se pare că urmează altă perioadă dificilă. Urmează meciul de cupă, de marți, apoi avem alte două deplasări în campionat, la Arad și la Snagov”, a declarat Adrian Iencsi, conform gorjeanul.ro.

Homei, accidentat!

Pentru jocul cu Olimpia Satu Mare, programat sâmbătă, la ora 11:00, la Motru, Pandurii nu poate conta pe Sergiu Homei. Fundașul dreapta a suferit o accidentare, și va absenta în următoarele două jocuri. „Sunt foarte supărat că îl avem pe Sergiu accidentat. Nu-l voi avea la dispoziție în următoarele două meciuri și asta mă deranjează cel mai mult, și așa suntem cum suntem. Când mai apar și accidentări chiar e o problemă.  La Călărași ne-au lipsit Răzvan Stanca și Denis Brânzan, jucători foarte importanți, și am avut de suferit. Avem o perioadă dificilă, e mai greu, dar încercăm să o ducem ușor-ușor”, a comentat Iencsi.

Cu rezervele la Reșița

Antrenorul echipei gorjene a vorbit și despre meciul din turul 4 al Cupei României, de marțea viitoare, când va juca în Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița. „E clar că mai mult ne interesează campionatul. E important să avem o abordare bună la fiecare meci, iar salvarea acestei echipe, în opinia mea, e să rămână în Liga a 2-a. Am picat cu o echipă foarte bună, CSM Școlar Reșița, o formație care trage la promovare. E o echipă foarte bine organizată, și e clar că trebuie să avem o atenție deosebită și pentru această partidă, dar pentru mine cel mai important joc este cel de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare. Mă gândesc 100% la această partidă. Normal, voi lua în considerare și jocul din Cupă. Noi suntem un club profesionist, un club care se respectă, dar n-am un lot atât de bine pregătit fizic încât să-mi pot permite să folosesc aceeași echipă. În acest meci de Cupă vor juca și fotbaliștii care au evoluat mai puțin sau care nu au jucat deloc. Din punctul acesta de vedere e un meci util”, a comentat Iencsi.

Înainte meciului de sâmbătă, Pandurii e pe locul 11, cu 12 puncte, în timp ce Olimpia se află pe locul 15, cu 10 puncte.

Articol scrie de Mircea OGLINDOIU
Foto: panduriics.ro

Pe aceeași temă