Iencsi cere răbdare de la publicul sucevean după eșecul cu UTA. „Au meritat victoria, dar au fost și lucruri bune în jocul nostru”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Aug. 2016, 12:31 Actualizat: 14 Aug. 2016, 13:00 Campionat
Iencsi cere răbdare de la publicul sucevean după eșecul cu UTA.  „Au meritat victoria, dar au fost și lucruri bune în jocul nostru”

Omogenitatea și lipsa de trac au fost principalele atuuri ale UTA-ei pe stadionul „Areni” din Suceava pentru primul succes stagional, 2-0 cu Foresta. Gazdele au arătat mai bine pe foaie decât în teren, iar arădenii nu au avut mari probleme în a-și atinge scopul după pasul fals cu Vâlcea.

La finalul jocului desfășurat sâmbătă, antrenorul moldovenilor a recunoscut superioritatea arădenilor și a cerut răbdare din partea suporterilor suceveni. „UTA a meritat victoria, dar au fost și lucruri bune în jocul echipei. Am făcut progrese față de etapa trecută, am avut o atitudine mai bună și un număr de ocazii superior. Din păcate, am început meciul cu o anumită teamă, ne doream să facem o impresie bună la primul meci acasă, mai ales că a venit să ne vadă destulă lume (n.a. au fost aproximativ 3000 de spectatori). Regret că i-am dezamăgit pe suceveni, îi rugăm să aibă răbdare cu noi, o echipă nouă, în formare, cu foarte mulți jucători noi. Eu sunt primul responsabil pentru rezultatele slabe, sper să vină cât mai repede și prima victorie foarte importantă pentru moralul nostru„, a menționat Adrian Iencsi după jocul cu „alb-roșii”.

Meciul a avut și două faze litigioase în dreptul gazdelor, respectiv un posibil penalty neacordat la Matei și eliminarea lui Avram. „Poate că ar fi trebuit interpretate altfel acele faze, dar nu vreau să comentez acum arbitrajul. Rezultatul rămâne același, iar până la urmă echipa oaspete a meritat victoria. A fost mai pragmatică, mai omogenă, la un pas de a promova la finalul stagiunii trecute”, a adăugat tehnicianul Forestei.

Sursa: Sport Arad
Foto: FB Foresta Suceava

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Aug. 2016, 12:31 Actualizat: 14 Aug. 2016, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă