Iancu: „Putem ajunge și la desființare”

14 Feb. 2012, 09:44 Campionat
Iancu:**

Poli Timișoara trebuie să depună dosarul de licențiere pentru Liga I până la 31 martie, iar Marian Iancu a anunțat că fără intrarea autorităților locale în acționariat, clubul nu are viitor. „Putem ajunge și la desființare”, a spus patronul lui Poli.

Întâlnirea de ieri a liderilor politici din Timiș cu privire la finanțarea lui Poli nu a avut nicio concluzie clară, iar timpul trece în defavoarea clubului. Consiliul Local și cel Județean evită să dea orice detaliu legat de audit, semn că lucrurile nu stau tocmai bine la Poli din punct de vedere financiar. „Situația este foarte complexă. Se va decide prin votul consilierilor dacă noi vom intra sau nu în acționariat, dar nu se va vota miercuri (n.r. – mâine). Atunci doar li se va prezenta consilierilor acest audit pe care l-am studiat. Probabil că vom lua în timp util o decizie, dar nu vă pot spune acum care este această decizie”, a spus președintele CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc.

„E nevoie urgentă de bani la Poli”

Marian Iancu încă mai așteaptă un răspuns clar din partea celor care conduc orașul Timișoara și județul Timiș și îi atenționează că viitorul clubului este în mâinile lor. „Nu știu nimic din ce vor ei, nu știu care sunt intențiile lor. Dacă ei consideră că e nevoie, ne vor contacta. Clubul este 100% dependent de intrarea lor în acționariat. Noi nu vindem acțiuni, îi invităm în acționariat. Există și posibilitatea ca ei să nu se implice. Dacă va fi așa, mergem în liga a V-a, în liga a treia sau a X-a, ne desființăm, vom vedea ce va fi. Eu le-am spus vara trecută că vreau să desființez clubul, dar ei mi-au cerut să mai rămân. E nevoie urgentă de bani la Poli”, a spus Iancu.

„Trebuie să vedem care este viziunea consilierilor. Nu li se poate impune o anumită atitudine”, Adrian Orza, viceprimar Timișoara

„Poate că Poli va reuși să se reconstruiască de la zero și să ajungă să aibă rezultate mai bune”, Marian Iancu, patron Poli.

Cele mai bune rezultate din istoria lui Poli

ª Locul doi în Liga I, în 2009 și 2011
ª Eliminarea deținătoarei Cupei UEFA, Șahtior Donețk, în 2009
ª Calificarea în fazagrupelor Europa League (2009)
ª Câștigarea Cupei României (1958 și 1980)

Articol scris de Radu FAUR

14 Feb. 2012, 09:44 Campionat
Pe aceeași temă