I-au ajuns trei luni! Vespazian Colban a demisionat de la conducerea Științei Miroslava. Cine asigură interimatul. „Este soluția cea mai ieftină și la îndemână”

Autori: Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 15 Mar. 2018, 23:22 Actualizat: 16 Mar. 2018, 10:50 Campionat
I-au ajuns trei luni! Vespazian Colban a demisionat de la conducerea Științei Miroslava.  Cine asigură interimatul. „Este soluția cea mai ieftină și la îndemână”

Divizionara secundă Știința Miroslava schimbă din nou președintele. După doar trei luni de la instalare, Vespazian Colban a demisionat din funcție. Acesta a avut o întâlnire cu membrii Consiliului Director și i-a anunțat că vrea să părăsească gruparea din Miroslava. În locul lui Colban a fost numit președinte interimar Alexandru Vieru, un membru mai vechi în Comitetul Director al clubului ieșean.

„În urma demisiei domnului Colban, am fost desemnat să preiau interimatul la conducerea clubului. Este soluția cea mai ieftină și la îndemână în momentul de față. Cunosc problemele clubului, pentru că sunt membru în Comitetul Director de mai mult timp. Nu știu cât voi sta în această funcție, o zi, o lună sau până la sfârșitul sezonului, dar voi face totul alături de colegii mei pentru a ne îndeplini obiectivul, menținerea în Liga a 2-a”, a declarat președintele interimar Alexandru Vieru.

Aventura lui Vespazian Cordan ca președinte de club a ținut astfel doar trei luni. Fostul atacant a mai activat până acum ca antrenor al echipei FCM Dorohoi.

După o înfrângere, 2-3 cu FC Argeș, și un egal, 1-1 cu Metaloglobus, Știința Miroslava a ajuns pe antepenultimul loc în clasamentul Ligii 2, pe poziție retrogradabilă, 18. Clubul ieșean are 23 de puncte, cu unul mai puțin decât Pandurii și Metaloglos, primele echipe aflate deasupra pozițiilor care duc în Liga 3. Sâmbătă, Știința joacă în deplasare, de la ora 11:00, la Academica Clinceni.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Autori: Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 15 Mar. 2018, 23:22 Actualizat: 16 Mar. 2018, 10:50 Campionat
Pe aceeași temă