„I-am atenționat că va fi un meci deosebit de greu, băieții l-au tratat de sus”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2012, 17:17 Campionat

Corona Brașov a suferit prima înfrângere din acest sezon, surprinzător, tocmai pe teren propriu împotriva „lanternei roșii”, CSM Râmnicu Vâlcea. Liderul a pierdut cu 2-3 și a rămas la 4 puncte în fața ocupantelor locurilor 2 și 3. Meciul contra vâlcenilor a atras și suspiciuni în ceea ce privește corectitudinea lui.

La vremuri noi, cotă 9!

„Nu știu dacă ai mei pariază, dar blaturi nu fac!”

La finalul meciului pierdut de brașoveni, antrenorul acestora, Daniel Bona, era afectat de prima înfrângere de la promovarea în liga secundă. „Cu toate că i-am atenționat pe jucători că va fi un meci deosebit de greu, băieții l-au tratat de sus, cu prea multă superioritate și asta ne-a costat scump. Am făcut cel mai slab meci din campionat, au fost o mulțime de greșeli și foarte mulți jucători au evoluat sub valoarea lor, motiv care a dus la această înfrângere pe propriul teren. Din păcate, am simțit foarte mult lipsa lui Mihai Stere (n.n.suspendat pentru cumul de avertismente).

Sper ca în ultimele două jocuri să ne trezim, să adunăm puncte și să încercăm să rămânem pe primul loc pentru a pregăti în liniște returul de campionat care va fi foarte greu”.

În etapa următoare, penultima a turului pentru brașoveni, Corona va juca în deplasare, cu FC Argeș.

Marius ANGHEL 12 Nov. 2012, 17:17 Campionat
Pe aceeași temă