Hertu: „Sper să intru și să înscriu”

15 Sep. 2011, 12:21 Campionat
Hertu:**

FC Viitorul a organizat o conferință de presă al cărei subiect l-a reprezentat confruntarea de vineri, cu Gloria Buzău, din etapa a 5-a a Ligii a II-a. Au participat antrenorul principal Cătălin Anghel și jucătorii Nicolae Hertu (foto) și Vișan Crețu.

„Trebuie să fim foarte atenți pentru că urmează un meci foarte greu. Gloria este o echipă foarte bine organizată și va veni să-și vândă scump pielea. Ați văzut ce greu i-a fost Iașiului să o învingă pe Gloria, care este bine organizată în apărare și periculoasă pe contraatac. Noi trebuie să avem răbdare să desfacem adversarul și să ne creăm faze de gol. Am trecut peste euforia victoriei de la Tulcea și suntem extrem de concentrați și motivață să luăm cele trei puncte. Este mult prea devreme să ne gândim la Liga I. Este un drum lung și fiecare jucător trebuie să fie conștient că este foarte important pentru echipă, fie că joacă mai mult sau mai puțin. De fiecare dată îmi este greu să aleg cei 11 titulari, însă am încredere în toți jucătorii”.
Cătălin Anghel, antrenor principal

„Fiecare meci are importanța lui, însă vineri dacă vom juca la adevărata noastră valoare nu avem cum să nu câștigăm. Cred că ne așteaptă o partidă mai dificilă decât cea de la Tulcea, pentru că de această dată noi suntem cei obligați să atacăm. Este un pas înainte pentru mine că am venit la FC Viitorul, un club cu obiective îndrăznețe. Aici este o organizare foarte bună, un lot foarte puternic alcătuit din tineri dornici de performanță. Vrem să promovăm în Liga I”.
Vișan Crețu, mijlocaș

„Sper să intru, să înscriu, iar echipa să câștige. Va fi un meci foarte greu pentru că toate echipele care vin la Ovidiu își doresc să învingă pe Viitorul. Este frumos în fruntea clasamentului și sper să rămânem pe această poziție până la sfârșitul sezonului”.
Nicolae Hertu, atacant

Întâlnirea FC Viitorul – Gloria Buzău este programată vineri, de la ora 17.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Iuliu Marius Bocăneală (Galați), Ciprian Iovu (Botoșani) și Lucian Sârbu (Focșani)

sursa: academiahagi.ro

15 Sep. 2011, 12:21 Campionat
Pe aceeași temă