Haos la ASA Târgu Mureș! Jucătorii nu știu dacă echipa mai există și conducerea nu i-a anunțat nimic

Marius ANGHEL 06 Jan. 2018, 14:37 Campionat
Haos la ASA Târgu Mureș!** Jucătorii nu știu dacă echipa mai există și conducerea nu i-a anunțat nimic

ASA Târgu Mureș a scăpat la finalul anului 2017, pentru o scurtă perioadă, de faliment, însă șansele să-și reia activitate în 2018 par extrem de reduse. Jucătorii care au rămas la echipă până la finalul primei părți a sezonului speră să-și găsească alte angajamente în această pauză de iarnă.

În perioada când majoritatea echipelor din liga secundă își pregătesc loturile pentru partea a doua a campionatului și fac ultimele pregătiri pentru cantonamente, la ASA Târgu Mureș este liniște deplină. Fotbaliștii echipei mureșene nu au fost înștiințați în legătură cu viitorul apropiat. Nu știu dacă va mai exista clubul intrat anul trecut în faliment sau dacă vor mai avea o reunire. „Nu știm încă nimic. N-am fost anunțați în legătură cu nimic și nu știm ce o să se întâmple. Majoritatea jucătorilor își caută echipă, inclusiv eu. Ultima dată am vorbit cu cineva din conducere înainte de vacanță, dar nu a fost mare lucru. Vom vedea. Și în anii trecuți eram anunțați cu câteva zile înainte de reunire”, a spus, pentru Liga2.ro, căpitanul Robert Candrea.

La fel ca și colegii săi, Candrea nici nu mai știe câte salarii restante are. „Multe (râde). Nu știu ce șanse sunt să mai recupereze vreunul, mai ales că nu știu ce va fi cu clubul”, spune apărătorul de 22 de ani, care „cântărește” ofertele în această perioadă. „Am câteva propuneri. Sunt vreo cinci echipe din Liga a 2-a care mă doresc. Mai aștept să vă dacă se ivește ceva din Liga 1 sau din străinătate, din ligile inferioare”, a încheiat căpitanul ASA-ului.

18 meciuri și 4 goluri sunt cifrele lui Robert Candrea la ASA Târgu Mureș în prima parte a sezonului actual

ASA Târgu Mureș, club cu mari probleme financiare, a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2, după 21 de etape, pe locul 8, cu 31 de puncte.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 06 Jan. 2018, 14:37 Campionat
Pe aceeași temă