Haos general la o echipă aflată acum în Liga 2! Fostul antrenor a povestit momente incredibile: jucătorii se dădeau accidentați și se băteau între ei. „Urmăreau scandaluri”

Marius ANGHEL 15 Aug. 2019, 16:24 Diverse
Haos general la o echipă aflată acum în Liga 2!** Fostul antrenor a povestit momente incredibile: jucătorii se dădeau accidentați și se băteau între ei.

Adrian Falub (47 de ani) a recunoscut că în timpul mandatului de la conducerea băncii tehnice a Concordiei Chiajna a avut parte de mai multe episoade care l-au marcat. Tehnicianul a povestit că anumiți jucători se dădeau accidentați înaintea unui meci, iar a doua zi, la antrenamente, se pregăteau normal.

Mai mult, câțiva dintre ei reacționau nervos în anumite momente, pentru că nu le convenea situația de la echipă.

„M-a uimit faptul că erau jucători accidentați înainte de meci, iar a doua zi după partidă nu mai aveau nimic. Am avut un jucător care se antrena până joi, iar de joi până sâmbătă, în ziua meciului, nu se mai putea antrena. Săptămâna următoare se întâmpla la fel.

Erau fotbaliști care urmăreau scandaluri. Am avut și bătăi între jucători, pentru că nu acceptau ideea de a fi rezervă. Îmi asum ce s-a întâmplat la Chiajna, pentru că au fost fotbaliști pe care eu i-am adus. Dar n-am crezut că se poate întâmpla așa ceva la o echipă de fotbal”, a declarat Adrian Falub pentru gsp.ro.

Adrian Falub a fost antrenorul Concordiei Chiajna în perioada ianuarie – iunie 2019. În acest timp a prins 19 partide și a adunat două victorii, 5 egaluri și 12 înfrângeri. Media de puncte pe meci a formației retrogradate în Liga 2 în mandatul său a fost de 0.58.

Concordia Chiajna este antrenată acum de Laurențiu Diniță, iar în primele două etape din Liga 2 a înregistrat o victorie, 1-0 cu Daco-Getica București, și o înfrângere, 1-3 cu Rapid. Majoritatea jucătorilor care au retrogradat echipa în eșalonul secund au plecat în vară de la formația ilfoveană.

Foto: Alexandra PANDREA / Mediafax foto

Marius ANGHEL 15 Aug. 2019, 16:24 Diverse
Pe aceeași temă