Grigore Ceapă, la prima reușită în Liga 2! „Este un sentiment frumos. E bine că am scăpat de ghinion”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Oct. 2016, 12:23 Campionat
Grigore Ceapă, la prima reușită în Liga 2!**

Atacantul venit în vară la CSM Râmnicu Vâlcea de la ACS Șirineasa, Grigore Ceapă, a reușit, sâmbătă, în disputa cu Luceafărul Oradea, primul său gol în eșalonul  secund. Ceapă a avut ghinion până acum, când, în ciuda evoluțiilor bune, nu a reușit să marcheze. Acum, mutat pe flancul drept, jucătorul oltean a deschis scorul în meciul cu bihorenii, apoi a centrat din corner pentru prima reușită a lui Mihai Dina.

„Este un sentiment frumos, este primul meu gol la Liga a doua. Sper să marchez și în etapele viitoare, să ajut echipa. Este bine că am scăpat de ghinion”, a spus Ceapă după prima sa reușită.

Antrenorul CSM-ului, Jerry Gane, a remarcat și el evoluția lui Ceapă, căruia i-a dat șansa să joace în eșalonul secund, deși provenea de la o formație de nivel județean. „În final, a spart gheața și Ceapă, intrase într-un con de umbră după atâtea ocazii avute. Îl vedeam și la antrenament că încearcă din toate pozițiile. E bine că a marcat, eu știu ce înseamnă asta pentru un atacant. A făcut un meci bun, l-am pus într-o poziție mai leterală! Se liniștește după acest gol și asta însemnă că mai poate marca, are un potențial bun pe care l-am văzut încă din amicale”, a declarat și Jerry Gane.

Articol scris de Adi Georgescu
Video: TV Vâlcea 1

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Oct. 2016, 12:23 Campionat
Pe aceeași temă