Gloria și Farul, nula la nula în Crâng

Adrian Soare, Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 15:01 Campionat

După un meci în care au oferit fotbal cu pipeta, Gloria Buzău și Farul Constanța au remizat, 0-0, în ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 2.

Prima ocazie de poartă a aparținut echipei din Crâng, șutul lui Dedu (7), expediat din interiorul careului, fiind blocat in extremis de goalkeeperul „marinarilor”. Câteva minute mai târziu, buzoienii au irosit o nouă situație de gol prin Burlacu (14), acesta a luat o acțiune pe cont propriu și după o cascadă de driblinguri a șutat la colțul scurt, însă Gudea a izbutit să apere.

La rândul lor, oaspeții au încercat și ei poarta lui Sârbu, când Chițu (25) a tras de la 14 metri puțin pe lângă țintă și, astfel, la finalul primelor 45 de minute de joc, tabela de marcaj a rămas imaculată.

În partea secundă a meciului, gazdele puteau deschide scorul, dar portarul grupării constănțene s-a evidențiat din nou, respingând în corner mingea șutată puternic de la aproximativ 30 de metri de Dumitrescu. Și cum până la final nu s-a mai intâmplat nimic, cele două combatante și-au trecut în cont câte un punct după un meci sub nivelul ligii secunde. Un punct care nu mulțumește niciuna dintre echipe. Gloria Buzău e departe de locurile ce duc la play-off, la nouă puncte în spate, în timp ce Farul s-a îndepărtat de liderul seriei, FC Rapid, la cinci puncte.

„Scorul este echitabil. A fost un meci slab de ambele părți. Am avut câteva ocazii prin Chițu, Mihai Ion, Barna și Pătulea, primele două fiind cele mai importante, însă am jucat fără vlagă”, a declarat după meci Constantin Gache, antrenorul Farului.

Gloria termină turul pe locul 10, iar Farul pe 4, însă meciurile din acest an nu se opresc aici. Sâmbătă e prima etapă din retur. Buzoienii primesc vizita Pojorâtei, iar „marinarii” au meci acasă cu Ceahlăul.

GLORIA BUZĂ‚U        0
FARUL CONSTANȚA    0

D. Sârbu – Ed. Chivu (Danciu 58), Vârtej, Ct. Vlaicu (cpt.), G. Ghiță – G. Marcu, Cl. Dumitrescu – N. Popescu, A. Iordache, D. Burlacu (Bobe 83) – Mug. Dedu (Răduca 61)
Rezerve neutilizate: Stoicescu – Agache, Koprindzhiyski, Bg. Bălan
Antrenor: Viorel Ion

Gudea – Băjan, D. Bratu, Fl. Pătrașcu (cpt.), I. Barna – M. Ion (Țăranu ’83), Ad. Ionescu, Nicorec (Milea ’89), Cristocea (T. Bălan ’51) – Pătulea,  S. Chițu
Rezerve neutilizate: I. Dinu – Meleandră, Al. Grigoraș, Șt. Rusu
Antrenor: Constantin Gache

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 100; Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște); Asistenți: Gabriel Ion Cătană (Târgoviște) și Damian Antal (Bacău); Jucătorul meciului: Cătălin Vlaicu.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 15:01 Campionat
Pe aceeași temă