Gloria la stilul smuls… remiză

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 11:46 Campionat

Îmbătată cu apă rece după cele două victorii consecutive obținute în fața unor adversare ,,desculțe” precum Rapid CFR Suceava și Dunărea Galați, echipa lui Viorel Ion a dat de greu. Deși a visat să împuște încă trei puncte în duelul de acasă cu ACS Berceni, tot o nou-promovată, Gloria Buzău a trebuit să se mulțumească în cele din urmă și cu o remiză, scor 0-0.

Partida disputată miercuri în cadrul etapei a VII-a a avut două reprize diferite. Prima, una în care evoluția gazdelor a fost una destul de slabă cu mingi trimise în direcții necunoscute și multe mingi pierdute cu mare ușurință. Nici nu e de mirare din moment ce formația din Crâng a avut în teren încă din start o ,,mână moartă” care s-a numit Voicu, acesta fiind străin de ce se întâmpla pe dreptunghiul verde.

La o acțiune ofensivă, buzoienii au solicitat penalty, dar ,,fluierașul” a acordat doar lovitură liberă indirectă la duelul dintre Bârsănel și unul dintre fundașii adverși, iar Cucu (14) a tras în zid. În schimb, oaspeții au dat dovadă de mult tupeu și, profitând de starea de somnolență a ,,glorioșilor”, s-au aruncat în atac, iar, la una dintre acțiuni, Nistor (25) s-a făcut de râs după ce, singur cu toată poarta goală în față, a trimis din doi metri pe lângă!!!

Imediat, echipa din Berceni a irosit o nouă ocazie, de aceasztă dată prin Pătrașcu (28), al cărui șut de la marginea careului mic a fost blocat miraculos de portarul Stoicescu.

Repriza secundă a aparținut Gloriei care a încercat să dea lovitura decisivă numai că Verdeș (52) a ratat intercepția unui balon ce s-a plimbat prin fața porții, iar câteva minute mai târziu Muscalu (66) a șutat de la marginea suprafeței de pedeapsă în stâlpul din stânga porții.

Noul intrat în teren, Matei, aflat parcă la cules de tărtăcuțe, s-a jucat cu nervii suporterilor, șutând anemic de la câțiva metri și, astfel, tabela de marcaj a rămas imaculată până la ultimul fluier al arbitrului.  

Gloria Buzău – ACS Berceni 0-0

Stoicescu – Cucu, Bârsănel, Agache, Dumitru, Voicu (58 Muscalu), Marcu, Mihăescu, Pușcașu (46 Matei), Burlacu (70 Cocîrlă), Verdeș
Antrenor: Viorel Ion

Meilă – Feraru, Fâșie, Sandu, Pazon, Radu, Pivniceru (72 E. Nicu), Stan, Pătrașcu, Nistor (90+3 Ghinea), Cârstea (19 Voican)
Antrenor: Marin Dragnea

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 11:46 Campionat
Pe aceeași temă