Gloria desculță în Crâng

10 Oct. 2011, 14:44 Campionat

Situația Gloriei Buzău se complică și mai mult după ce duminică a înregistrat un nou eșec. Echipa din Crâng a pierdut la limită, scor 0-1, meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, desfășurat în cadrul etapei a VIII-a.

Prima repriză a fost una echilibrată, iar terenul îmbibat cu apă din cauza ploii căzute a pus probleme celor două combatante, astfel că fazele de poartă au părut precum niște ,,delicatese” pe masa sărmanilor. Cea mai clară ocazie a aparținut oaspeților, mingea șutată de Boroștean (40) ocolind cu puțin ținta. Buzoienii au replicat imediat prin Prodan (42), numai că acesta a trimis o ,,chiflă” spre Crâng și astfel tabela a rămas ,,înghețată”.

După revenirea de la cabine, moldovenii au devenit mai periculoși în atac, iar la una dintre acțiuni au izbutit deschiderea scorului după ce noul intrat pe teren, Homneac (56), aflat pe fază, a reluat în poartă balonul respins de Zdrîncă, în urma unei lovituri libere.

Gazdele au avut câteva încercări timide de a găsi drumul spre golul egalizator, dar totul a rămas la stadiul de dorință, în timp ce botoșănenii, mult mai pragmatici și motivați, au fost pe punctul de a-și dubla avântul. Același Homneac (74) a scăpat singur spre poartă, însă a șutat în goalkeeperul buzoian Sârbu, ieșit în întâmpinare.

Odată cu scurgerea timpului, elevii lui Mihai Ciobanu au început să se precipite și mai mult în joc, oaspeții reușind să conserve rezultatul și astfel, la urcarea în autocar, au îndesat în bagaje și cele trei puncte puse la bătaie.

Gloria Buzău: Zdrîncă (68 Sârbu) -Jercălău, Filip, C. Pușcă, Poterașu, M. Pușcă (64 Tudor), Boboc, Spătaru (64 Mihălcescu), Corcoveanu, D. Prodan, Câmpeanu
Antrenor: Mihai Ciobanu

FC Botoșani: Curileac – Patache, Atudorei, Poverlovici, Acsinte, Matiș (46 Homneac), V. Bordeanu, Rudac, Boroștean, M. Matei (63 Chișu), Fereira (83 Sandu)
Antrenor: Marius Popescu

Articol și foto de Adi SOARE

10 Oct. 2011, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă