Gligor: „Supărarea cea mare este că nu am câștigat, dar jocul ne dă speranțe”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 13:35 Campionat
Gligor:** „Supărarea cea mare este că nu am câștigat, dar jocul ne dă speranțe

Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, este de părere că semieșecul cu Olimpia Satu Mare trebuie uitat. Fundașul central este încrezător, considerând jocul bun, singurul regret, după confruntarea cu sătmărenii, fiind pierderea celor două puncte.

Purtătorul banderolei de căpitan, fundașul central Alin Gligor, consideră că echipa a făcut tot posibilul să obțină cele trei puncte. Slătinenilor le-a lipsit golul, iar căpitanul grupării FC Olt Slatina spune că acest moment trebuie depășit, mai ales că jocul le dă încredere.

„Nu știu dacă am avea ce să ne reproșăm, supărarea cea mare este că nu am câștigat. Când faci egal, dar nu joci, atunci da, poți să spui ceva, dar noi am jucat, iar jocul bun ne dă speranțe. Niciunul dintre coechipieri nu e de vină, cu toții ne-am dorit, iar când câștigăm, câștigăm toți, când pierdem, pierdem toți. Arbitrajul nu mai contează, și nouă, din teren, ni s-a părut că a fost penalty clar, dar dacă nu l-a dat arbitrul… oricum nu mai putem întoarce nimic. Clasamentul este strâns, dacă câștigăm la Târgu Mureș ne ducem pe locul cinci, deci fiecare punct contează”, a declarat căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor.

„Presiunea mai mare e pe Târgu Mureș”

FC Olt Slatina are două meciuri grele, în compania unor echipe care și-au anunțat de la început intenția de a promova. Situate la egalitate de puncte, ambele cu un meci mai puțin disputat, ASA Târgu Mureș și FC Olt Slatina se întâlnesc, miercuri, cu începere de la ora 15.00, urmând ca sâmbătă să întâlnească CS U Craiova. Confruntarea din Ardeal, nu va fi deloc ușoară pentru slătineni, mai ales că și gazdele vin după un rezultat negativ, eșec în deplasarea de la FC Bihor. Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, este de părere că presiunea mai mare este pe echipa gazdă.

„Presiunea mai mare e pe ei. Noi mergem la victorie, așa am abordat fiecare joc, dar orice punct scos afară contează, sperăm să câștigăm. Nu ne gândim la jocul cu Craiova, primordial pentru noi este meciul de miercuri”, a mai spus fundașul central al echipei slătinene, sosit în vară de la UTA Arad, Alin Gligor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 13:35 Campionat
Pe aceeași temă